Neler Yeni

16 Yaşında Biri Aşı Olabilir mi?

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Yaşım 16 ve aşımı olmak istiyorum. Aşı olmak için en az 16 yaş mı yoksa 16 yaşımı tamamlayıp 17 yaşıma mı girmem gerekiyor?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Mhrs üzerinden bakabiliyorsunuz diye biliyorum

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
En yakın bir sağlık ocağına giderek velinizle vs. durumu yetkili sağlık çalışanına danışarak daha net bilgi alabilirsiniz. En mantıklısı bu olsa gerek.
Dipnot: Bu arada iki doz snovak aşıımı oldum. Üçüncü aşımıda biontech yaptırmam gerektiği bilgisinide sağlık ocağından öğrendim. Aşı olan herkese de, buradan geçmiş olsun efendim. :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
En yakın bir sağlık ocağına giderek velinizle vs. durumu yetkili sağlık çalışanına danışarak daha net bilgi alabilirsiniz. En mantıklısı bu olsa gerek.
Dipnot: Bu arada iki doz snovak aşıımı oldum. Üçüncü aşımıda biontech yaptırmam gerektiği bilgisinide sağlık ocağından öğrendim. Aşı olan herkese de, buradan geçmiş olsun efendim. :)
3. Doz asi yaptirmanizi onermiyorum. Tanidigim cok fazla saglik calisani var. Bazilari 3. Doz asi oldu ve yan etkisi asiri fazla. Resmen birkac gun yerlerinden kalkamadilar felc gibi yinede son karar sizin

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
16 Yaşını doldurmuş arkadaşıma çıktı aşı.
Bende oldum 2.doz aşıyı da 9 ağustosta olacağım. (Biontech)

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
3. Doz asi yaptirmanizi onermiyorum. Tanidigim cok fazla saglik calisani var. Bazilari 3. Doz asi oldu ve yan etkisi asiri fazla. Resmen birkac gun yerlerinden kalkamadilar felc gibi yinede son karar sizin
Benimde kaygılarım yok değil esasen. Ancak eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerekir, tabiri vardır halk dilinde belki bizimki o hesap. :)
Zaten rahatsızlığım gereği bir dünya ilaçda kullanıyorum. Öneriniz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Yaşım 16 ve aşımı olmak istiyorum. Aşı olmak için en az 16 yaş mı yoksa 16 yaşımı tamamlayıp 17 yaşıma mı girmem gerekiyor?
5 ağustos doğum günüm ise bugün gidip aşını olabilirsin. Ev düşüncesi ile devlet düşüncesi yaşta bir tık farklı. ev doğum gününden sonra 1 sene geçmesini bekliyor gün aldın adı altında. devlet gece yarısı seni 16 yapıyor resmi olarak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kişiden kişiye veya risk durumuna göre değişiyor hocam. ailemde 85 yasında ninem 3.cü doz oldu 2 gün omuzu ağrıdı. babam ve annemde 3.cu doz biontech oldu onlarda 3 gün kol ağrısı yaşadı sadece. O biraz şans işi bende hiç sorun olmadı omuz ağrısı hariç.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası