yenigeldim
80+ Silver
deneyeceksen dene tabiKral sence deniyim mi bence kısa sürede kendimi çok geliştirebilirim diye düşünüyorum
deneyeceksen dene tabiKral sence deniyim mi bence kısa sürede kendimi çok geliştirebilirim diye düşünüyorum
Tıp kazanır mıyım dememiş. Futbolcu olabilir miyim demiş. Fiziksel olarak ve futbol bilgisi olarak da gelişim önemli. 16-17 yaşından itibaren a takımla antrenmanlara başlayan oyuncular oluyor. Kondisyon yok. Kötü de oynuyormuş.Yanlış anlamada hocam buraya bunu sormaya geldiysen futbolcu olamazsın. Bu dediğimi yanlış anlama. Kendine güvenip çalışmaya başlamak yerine buraya soru sormaya gelmen baştan kaybettin demektir. İster 20 yaşında ol. Kendine inanmadığın çalışmadığın süre birşeyler başaramassın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda eğer "olamazsın en az 10 yaşında başlaman lazım" diyen kişileri aldırış edip çalışmıyorsan başarısız olursun. Çalışman için en iyi zaman şuan. Yarın değil 1 saat sonrasında değil. Forumda zaman kaybetme git çalış.
hiçbirşey için geç değil.Tıp kazanır mıyım dememiş. Futbolcu olabilir miyim demiş. Fiziksel olarak ve futbol bilgisi olarak da gelişim önemli. 16-17 yaşından itibaren a takımla antrenmanlara başlayan oyuncular oluyor. Kondisyon yok. Kötü de oynuyormuş.
Aynen kanka. Futbolcu olmaktan bahsediyorsun. Adam zaten kötüyüm diyor. Euro izledi gaza geldi muhtemelen.hiçbirşey için geç değil.
Futbol dışında zevkli ve yaşıma uygun hangi sporu önerirsinAynen kanka. Futbolcu olmaktan bahsediyorsun. Adam zaten kötüyüm diyor. Euro izledi gaza geldi muhtemelen.
Yüzme, kick box, güreş bakabilirsinFutbol dışında zevkli ve yaşıma uygun hangi sporu önerirsin
Kesinlikle Yetenek ve Azim lazım ikisi olsa bile olma ihtimali gene düşük ama oladabilir.Saçmalık falan değil 11 yaşından bu yana futbol oynayan, antrenman kaçırmayan arkadaşlarım var, max mahalle takımı amatör kulüplerde oynadılar. Futbolcu olmak yetenek, azim ve en önemlisi de çevre işidir, çocukluktan gelir.
Amatörde para varmıOlursun ama amatörde öteye gidemezsin eğer sense zatwn yetenek olsaydı seni ilk okulda bile keşfederlerdi. Bu saatten sonra çalışmayla anca amatörde oynarsın.
Bu işi para için yapıcaksanız yapmayın parası tatmin edmez.Amatörde para varmı