Neler Yeni

16 yaşında geçici dövme yaptırmak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa Deniz Karadeniz
Merhaba. Ben haziranda 16 yaşıma gireceğim ve şimdi gençliğimin etkisinde vereceğim bir karar ile kalıcı dövme yaptırıp ileride pişman olmak istemiyorum. O yüzden geçici bir dövme yaptırmak istiyorum. Bu konu hakkında sizlere bir kaç sorum var.
- Geçici dövme yaptırmak bu yaşta Sizce mantıklı mı?
- İnternetten alıp kendim yapabilir miyim yoksa dövmeciye gitmem daha mı iyi olur?
- Sizce bu yaşta yaptırmanın sağlığıma bir zararı olur mu?
Teşekkürler.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba. Ben haziranda 16 yaşıma gireceğim ve şimdi gençliğimin etkisinde vereceğim bir karar ile kalıcı dövme yaptırıp ileride pişman olmak istemiyorum. O yüzden geçici bir dövme yaptırmak istiyorum. Bu konu hakkında sizlere bir kaç sorum var.
- Geçici dövme yaptırmak bu yaşta Sizce mantıklı mı?
- İnternetten alıp kendim yapabilir miyim yoksa dövmeciye gitmem daha mı iyi olur?
- Sizce bu yaşta yaptırmanın sağlığıma bir zararı olur mu?
Teşekkürler.
Dövmecide yaptırmak daha iyi fakat paran varsa yaptır ucuza yaptıracağın dövmecilere güvenme 100 200 e dövme olmaz kendin al yap 10 15 gün kalsın kolunda hevesini al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa Deniz Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam, yaptırmaktan vazgeçtim.

Beren

80+ Gold
Yaptırıp, yaptırmaman dövmeye bağlı biraz da. Saçma sapan gül, ateş dövmesi falan yaptıracaksan; geçici bile olsa, ileride utanırsın.

Heves ediyorsan geçici yaptır ama dediğim gibi saçma sapan bir şey olmayacaksa tabii :D

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yerinde olsam yaşadığım şeylere göre dövme yaptırmazdım.( ilk aşkımın adı falan, sildirmeye uğraşırsın bir de :D )Heves atmak için sevdiğiniz bir şey olabilir ama.

Top Bottom