Şuan ziraat kartım var kendi adıma ama mobil bankacılık kullanamıyorum.ininal desen çekme yatırma limiti var ve limit yetmiyor.papara hesabımı onaylayamıyorum.başvurabileceğim mobil uygulamasını kullanabileceğim banka önerir misiniz?
hepsinde açabilirsin ancak mobil bankacılığın olmayabilir onu banka personeli ile görüşmen lazımŞuan ziraat kartım var kendi adıma ama mobil bankacılık kullanamıyorum.ininal desen çekme yatırma limiti var ve limit yetmiyor.papara hesabımı onaylayamıyorum.başvurabileceğim mobil uygulamasını kullanabileceğim banka önerir misiniz?
Açmam için velim ile birlikte gitmem gerek değilmihepsinde açabilirsin ancak mobil bankacılığın olmayabilir onu banka personeli ile görüşmen lazım
annen yada babanla gıtmen lazım benim yapı kredi var bankacılık da var tüm bankalarda oluyorŞuan ziraat kartım var kendi adıma ama mobil bankacılık kullanamıyorum.ininal desen çekme yatırma limiti var ve limit yetmiyor.papara hesabımı onaylayamıyorum.başvurabileceğim mobil uygulamasını kullanabileceğim banka önerir misiniz?
Kaç yaşındasınız havale yapabiliyormusunuzannen yada babanla gıtmen lazım benim yapı kredi var bankacılık da var tüm bankalarda oluyor
kral velinle gidiyorsun albarakadan tam bireysel hesap açıyorlar sanaŞuan ziraat kartım var kendi adıma ama mobil bankacılık kullanamıyorum.ininal desen çekme yatırma limiti var ve limit yetmiyor.papara hesabımı onaylayamıyorum.başvurabileceğim mobil uygulamasını kullanabileceğim banka önerir misiniz?
havale vs her şey varKaç yaşındasınız havale yapabiliyormusunuz
Benim ailem pek bankalarla uğraşmak istemedikleri için tek bir kart alıp kullanıyorlar ikiside ben yanlarında değilken başkalarına papara açmışlar sonra kapatmışlar ondan hesabı onaylatamıyorum ziraat açarkende babamla gidip açmıştık o yüzden nasıl yapıldığını biliyorumZiraat bankası gibi bankalardan açacaksan velin ile gitmen gerekiyor. Papara'dan hesap açacaksan da veli izni yapman gerekiyor.
evetAçmam için velim ile birlikte gitmem gerek değilmi