Neler Yeni

16 yaşında hangi bankada hesap açabilirim

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
burak biçer
Şuan ziraat kartım var kendi adıma ama mobil bankacılık kullanamıyorum.ininal desen çekme yatırma limiti var ve limit yetmiyor.papara hesabımı onaylayamıyorum.başvurabileceğim mobil uygulamasını kullanabileceğim banka önerir misiniz?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Şuan ziraat kartım var kendi adıma ama mobil bankacılık kullanamıyorum.ininal desen çekme yatırma limiti var ve limit yetmiyor.papara hesabımı onaylayamıyorum.başvurabileceğim mobil uygulamasını kullanabileceğim banka önerir misiniz?
hepsinde açabilirsin ancak mobil bankacılığın olmayabilir onu banka personeli ile görüşmen lazım

RIP1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet tugra
annen yada babanla gıtmen lazım benim yapı kredi var bankacılık da var tüm bankalarda oluyor

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
kral velinle gidiyorsun albarakadan tam bireysel hesap açıyorlar sana

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Anne yada baba ile gidildiğinde hesap açıldığında havale harici tüm her şey açılıyor olması gerekiyor

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Serkan
Ziraat bankası gibi bankalardan açacaksan velin ile gitmen gerekiyor. Papara'dan hesap açacaksan da veli izni yapman gerekiyor.

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
burak biçer
Ziraat bankası gibi bankalardan açacaksan velin ile gitmen gerekiyor. Papara'dan hesap açacaksan da veli izni yapman gerekiyor.
Benim ailem pek bankalarla uğraşmak istemedikleri için tek bir kart alıp kullanıyorlar ikiside ben yanlarında değilken başkalarına papara açmışlar sonra kapatmışlar ondan hesabı onaylatamıyorum ziraat açarkende babamla gidip açmıştık o yüzden nasıl yapıldığını biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,467
Üyeler
168,139
Son üye
Arda Artaka
Top Bottom