Neler Yeni

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Mengele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Abbas
keske hayattaki tek derdimiz bu olsa :(

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,075
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fırat Kaya
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Genel olarak takım tutmayı bırakmalısın dostum, bir insanın kendine yapabileceği en saçma hareketlerden birisi ''Yönetemediği bir şeyin hayranlığını sergilemesidir''.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Ali Mert Okuducu
Normalde döneklik derdim ama 6saraydan gectiysen sorun yok 😄

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,357
İsim
.
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Dönekliktir 1 takımı tutarsın ondan ona ondan ona olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Paşadöner
Beşiktaşta çok masum değil de siz mutluysanız problem yok.
Evet ona katılıyorum Beşiktaş in durumu o kadar kötü ki şike yapmayacak kadar kötü yani 3 büyük te hiç bir zaman maşuk olmadı kesinlikle

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
18 yaşından küçük olduğun için zorbalık yaptırımı yok.

hocam keşke sorun bu olsa

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Enis Solak
Dönekliktir 1 takımı tutarsın ondan ona ondan ona olmaz
Ne saçma düşünce tipli insanlar var. Zamanında fetöcülerle kol kola olan adamlar şuan vatan hainliğiyle suçlamak için şekilden şekile giriyor eski hallerini unutturmak için, senin söylediğine göre hala onların yanında olmaları lazım. Şu sıkık bağnaz düşüncelerden kurtulun.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Ali Mert Okuducu
Ne saçma düşünce tipli insanlar var. Zamanında fetöcülerle kol kola olan adamlar şuan vatan hainliğiyle suçlamak için şekilden şekile giriyor eski hallerini unutturmak için, senin söylediğine göre hala onların yanında olmaları lazım. Şu sıkık bağnaz düşüncelerden kurtulun
Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun 🤠

Top Bottom