Neler Yeni

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
2000de fetullah ile bağlantısı olan adam sonradan dönmüş olabilir dönmese sence devlet bunu izler miydi Allah bilir baban zaman gazetesi okuyordur zamanında yaşın küçük
düdük makarnası sen ne anlatıyon kendinle çelişiyorsun. duaya himmete devam et sen.

Enivici Vokke

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,268
İsim
Abdullah Aydoğdu
Galatasaray'ın ne olduğunu anladığın için takım değiştirme sebebini bu seferlik anlayışla karşılıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de neden herkes 3 büyük denilen takımı tutmaya meyilli, dünyanın hiçbir yerinde bu olay yok, adamlar doğdukları, yaşadıkları, ait oldukları yerin takımını tutuyorken, bizim insanımız bir çoğu ilk 11 ini say desek sayamayacağı İstanbul takımlarına tıkanıp kalmışlar.
Kim neden malatya sporu tutsun kı

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Akif Erdem
Sen nasıl mutluysan o takımı tut kardeşim. Kimsenin sana dönek falan demesine aldırış etme. Onlar da boş holiganlıktan başka bir şey yapmıyor çünkü

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Fettah Özalp
Hiçbir takım masum değil, döneklik.

Galatasaray'ın ne olduğunu anladığın için takım değiştirme sebebini bu seferlik anlayışla karşılıyoruz.

Kim neden malatya sporu tutsun kı
Doğum gününüz kutlu olsun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Fettah Özalp
Eyw reis bi sen bi de sabah ATM kutladı :D asfalkfjg
1 ay öncemi ne benimde profil resmimde doğum günü pastası vardı, o gün forumda baya gezmiştim ancak kimse kutlamamıştı. o yüzden ne zaman forumda doğum günü olan birisini görsem hemen kutlarım.

birtek B1l0 kutlamıştı sağolsun

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Hem yaşın küçük hem 6saraylisin. Hata bende zaten. Daha sorduğum soruya cevap veremiyorsun. Yere göğe sigdiramadiginiz tdniz efsaneleriniz fetö öğrencisi ve yalakası. Gözünüz kör olmuş gerçekten. Tam bir Fransız takımı
aynen öyle veledin biri 2 hesap açmış 2 hesaptan da gelmiş buradan sallıyor. veled işte karlar erisin tıpış tıpış gidecekler buradan

Sahibine ikram et ananasın yanında iyi gider
zırla ahahaha

aynen öyle veledin biri 2 hesap açmış 2 hesaptan da gelmiş buradan sallıyor. veled işte karlar erisin tıpış tıpış gidecekler buradan

zırla ahahaha
11 yıldır zırlayan sensin hayatında şampiyonluk görmedin muhtemelen haha (yaşın 11'dir bence)

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Doğru yol🦅

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,632
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir