Neler Yeni

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Koray D
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Helal olsun kardeşim asla döneklik değil doğru yolu bulmaktır bence aklı olan herkes senin gibi düşünür zaten nasıl mutluysan öyle olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erhan Uzunoğlu
Forumda katılım değil doğum tarihi yazmalı sanırım

The Semih

80+ Gold
Türkiyeden takım tutmaman lazım direkt, hepsi kötü.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Sefer
Konu biraz saçma, açmaya bilirdin. Döneklik de neymiş? Biz o kelimeyi 10 yasinda güle güle kullanıyorduk, kaldı ki bu yaşlarda... başka işiniz mi yok?

Musty?

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun 🤠
Kongresinde fetöcü olan bilmem ne çocuğudur ama ben söyleyeyim

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Samet
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Donanım arşivi forumda biraz daha rahatlık var ve bunu bence suistimal eden çok bu konu tamamen trol arkadaşın biri yazmış doğum tarihi olmalı diye tamamen doğru gelip burda troll konu açamazlar en azından

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Kongresinde fetöcü olan bilmem ne çocuğudur ama ben söyleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.5 milyon cemaat üyesi olan bir takımın taraftarısın, üzme cemaat üyelerini böyle diyerek. Hem sahibin de üzülür sonra, terör örgütüne az sponsor olmadı, az ananas göndermedi öyle değil mi sayın Ali Mert Okuducu bey.
sıcak sıcak sponsorluk
1740204575227.png

Son düzenleme:

yuтpa

80+
Konu zaten kötü amaçla açılmış , son zamanlarda bu tür konularda adminler hiç ilgilenmiyor maalesef twittera döndü forum önüne gelen yorum yapıyor. tüm takımlar ülkemizin takımı gerektiğinde yurtdışında bizi temsil ediyorlar , forumda kimse rakip takıma terör iftirası atmamalı birde açılan konular denetimden geçmeli önceden onay gerekiyordu kaldırılmış galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trol adamlar kendini belli ediyor zaten forumdan uzaklaştırılmalı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,372
Üyeler
168,437
Son üye