16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Genel olarak takım tutmayı bırakmalısın dostum, bir insanın kendine yapabileceği en saçma hareketlerden birisi ''Yönetemediği bir şeyin hayranlığını sergilemesidir''.

Normalde döneklik derdim ama 6saraydan gectiysen sorun yok 😄

16 yaşında Galatasaray'lı olmayı bırakıp Beşiktaşlı oldum. Artık Galatasaray'ın yaptığı hilekar hareketler beni iyice kendinden bulandırdı derbilerde bile açıkca belliydi bu. Maç izlemekten zevk almıyordum. En sonunda bu takımı bırakıp Beşiktaşlı olmaya karar verdim. Çünkü ligde hakem yardımı olmadan ilerleyen tek takım. Aynı zamanda küçüklükten hep sempatim vardı beşiktaşa. Bu beni dönek yapar mı? Beşiktaşlı olarak kendimi daha mutlu hissediyorum. Şu an 17 yaşındayım. Arkadaş ortamında kötü anılmayı sevmesem bile kararımla mutluyum çünkü o takımı daha fazla tutamazdım.
Dönekliktir 1 takımı tutarsın ondan ona ondan ona olmaz

Beşiktaşta çok masum değil de siz mutluysanız problem yok.
Evet ona katılıyorum Beşiktaş in durumu o kadar kötü ki şike yapmayacak kadar kötü yani 3 büyük te hiç bir zaman maşuk olmadı kesinlikle

18 yaşından küçük olduğun için zorbalık yaptırımı yok.

hocam keşke sorun bu olsa

Dönekliktir 1 takımı tutarsın ondan ona ondan ona olmaz
Ne saçma düşünce tipli insanlar var. Zamanında fetöcülerle kol kola olan adamlar şuan vatan hainliğiyle suçlamak için şekilden şekile giriyor eski hallerini unutturmak için, senin söylediğine göre hala onların yanında olmaları lazım. Şu sıkık bağnaz düşüncelerden kurtulun.

Ne saçma düşünce tipli insanlar var. Zamanında fetöcülerle kol kola olan adamlar şuan vatan hainliğiyle suçlamak için şekilden şekile giriyor eski hallerini unutturmak için, senin söylediğine göre hala onların yanında olmaları lazım. Şu sıkık bağnaz düşüncelerden kurtulun
Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı tutuyorsun 🤠

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri