16 Yaşındaki kız çocuğuna iğrenç tecavüz!

Malatya'da CHP ilçe başkanı 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmiş. Tecavüzün, tacizin partisi olmaz ama bu tecavüz CHP'deki kaçıncı tecavüz sayamadım. CHP yönetimi bunda da sessizliğini koruyacak mı acaba...
Tecavüze uğrayan kızın hamile olduğu öğrenildi. Kız bebeği istemeyerek aldırmaya karar verdi.
Alıntıyı görüntüle
Böyle haberleri gördükçe erkek olmaktan,insan olmaktan utanıyorum

En ağır ceza verilmeli. Allah belasını versin.

CHP kuran yakan bir zihniyet. Uzak durun
O profil fotoğrafındaki şeytan kim biliyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O profil fotoğrafındaki şeytan kim biliyor musun?
E0eEwCWXoAIn9Wz.jpg

Şaşıracak bir şey yok tecavüz suçlusunu kim savunur?
Bu arada olay ispatlıysa chp yetkililerinden bir konuşma bekleriz.
Sadece ihraç etmek yeterli değil bu tarz pisliklerin gün yüzüne çıkarılması lazım
Şu ana kadar hiç açıklama yapmadılar. (Önceki olaylarda da yapmadılar.)

Hatta Canan Kaftancıoğlu bu olaylar duyulmasın diye protesto yapmalarini engellemiş.

Şu ana kadar hiç açıklama yapmadılar. (Önceki olaylarda da yapmadılar.)

Hatta Canan Kaftancıoğlu bu olaylar duyulmasın diye protesto yapmalarini engellemiş.
Bende bundan bahsediyorum işte. Parti yöneticileri her seferinde olayın üstünü örtüyor. En basit örneği, Kılıçdaroğlu'nun yeğeni... Üstünü örtmeyi geçtim, adamı mahkemede savundular yahu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malatya'da CHP ilçe başkanı 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmiş. Tecavüzün, tacizin partisi olmaz ama bu tecavüz CHP'deki kaçıncı tecavüz sayamadım. CHP yönetimi bunda da sessizliğini koruyacak mı acaba...
Tecavüze uğrayan kızın hamile olduğu öğrenildi. Kız bebeği istemeyerek aldırmaya karar verdi.
Alıntıyı görüntüle
Konuyu "Gündem" kısmında açsaydın keşke.

Ne yani sadece görevinden mi alınmış? Bu adamın en ağır cezayı alması gerekiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri