Neler Yeni

16 Yaşından sonra boy uzamaya devam eder mi?

Rulep

80+ Gold
Yaşım 16 ama 14 - 15 gibi gösteriyorum. Arkadaş çevreme bakıyorumda hepsinin 12-13 yaşlarında boy uzaması olmuş, 7. - 8. sınıfta sakalları çıkmış. Ben 16'yım ama daha yeni yeni görünmeyecek kadar çenemde yanaklarımda falan çıkmaya başladı. Bugün boyum hakkında dalga geçildi baya üzüldüm.:confused:
Sende şakaya vur veya düzgünce uyar ama uyaracağın kişiler laftan anlayan kişiler olsun yoksa daha da dalga geçerler. 170 falan olursun ailelerimiz hemen hemen aynı bende 170 falanım belki daha kısa bile olabilirim. demesi her ne kadar kolay yapması zor da olsa takma kafana yapılacak bir şey yok alıştır kendini boyumun yetersiz kaldığı yerlerde sağlıklı olduğum için dua ediyorum daha kötüleri de var onları aklına getir. Kızlar bakmaz diye üzülüyorsan hiç üzülme bu yaşlarda bir tık önemlidir ileri de eline maaşı kavuş spor yap bak nasıl bakıyorlar

Son düzenleme:

uzgunadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan
Sende şakaya vur veya düzgünce uyar ama uyaracağın kişiler laftan anlayan kişiler olsun yoksa daha da dalga geçerler. 170 falan olursun ailelerimiz hemen hemen aynı bende 170 falanım belki daha kısa bile olabilirim. demesi her ne kadar kolay yapması zor da olsa takma kafana yapılacak bir şey yok alıştır kendini boyumun yetersiz kaldığı yerlerde sağlıklı olduğum için dua ediyorum daha kötüleri de var onları aklına getir. Kızlar bakmaz diye üzülüyorsan hiç üzülme bu yaşlarda bir tık önemlidir ileri de eline maaşı kavuş spor yap bak nasıl bakıyorlar
170 gayet iyi bence hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem evrensel
16 yaşıma gireli 2 ay oldu, boyum 165. Son 2 yıldır en fazla 3-4 cm uzamışımdır. Ayaklarımda neredeyse 1 yıldır büyümüyor. Babam 170-171, annem 155-157 ve dayılarımda babamın boyunda hemen hemen. 170 olabilme şansım var mı bu yaştan sonra?
Şu an kaç boyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom