18 yaşından küçük olduğun için ailene dahil ek kart tarzı bir kart çıkarman mümkün gibi. Ziraat bankası tercihim ama ailen ile gitmen gerekecek.16 yaşındayım banka hesabi açmayı düşünüyorum bu bankalardan hangisi daha iyi sizce yardımcı olursanız sevinirim
Ziraat Bankası
Garanti Bankası
lisedeyken ziraat hesabı açmıştım diğerlerine göre uygulamasının kullanışlı bir arayüzü var ama ATM'ler yavaş16 yaşındayım banka hesabi açmayı düşünüyorum bu bankalardan hangisi daha iyi sizce yardımcı olursanız sevinirim
Ziraat Bankası
Garanti Bankası
17 yim ziraat var mobil uygulamasi vs çok kullanişli ziraat al geeeeç16 yaşındayım banka hesabi açmayı düşünüyorum bu bankalardan hangisi daha iyi sizce yardımcı olursanız sevinirim
Ziraat Bankası
Garanti Bankası
Ben 16 yaşındayım ziraat mobil uygulamasına giriş yapamıyorum siz nasıl yaptınız?Merak ettim17 yim ziraat var mobil uygulamasi vs çok kullanişli ziraat al geeeeç
Babamla ortak kullaniyorum uygulamayi veli izinli hesap açiliyor diye biliyorum yanlişsam düzeltinBen 16 yaşındayım ziraat mobil uygulamasına giriş yapamıyorum siz nasıl yaptınız?Merak ettim
2 yildir garanti kullaniyorum bugün akbank çıkarttım ama kesinlikle garanti daha iyi16 yaşındayım banka hesabi açmayı düşünüyorum bu bankalardan hangisi daha iyi sizce yardımcı olursanız sevinirim
Ziraat Bankası
Garanti Bankası
6-7 yıldır Garanti kullanıyorum hiç sıkıntı çıkartmadı, uygulaması da gayet güzel.16 yaşındayım banka hesabi açmayı düşünüyorum bu bankalardan hangisi daha iyi sizce yardımcı olursanız sevinirim
Ziraat Bankası
Garanti Bankası