Neler Yeni

16 yaşındayım internetten bir şey sipariş etmem yasak mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Valla 16 yaşındayım, 3 4 sene önce internetten alışveriş yapmaya başladım. 12 yaşındayken direk adıma sipariş edip kargocuya imza fln atıyodum. Üstelik geçende iade işlemi için şubeye gidip iade kargosu gönderdim böyle bir şey hiç yaşamadım.

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
Yaw papara kartım var. Bu kart zaten 18 yaşından küçüklere veriliyor genellikle . bir şey aldıktan sonra gelen kargocular bana"senin yaşın küçük alamazsın ama bu seferlik neyse" filan diyorlar. E saçmalık bu.
15 yaşındayım 4 5 senedir internet üzerinden sipariş veriyorum daha öyle bir şey yaşamadım

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Yaw papara kartım var. Bu kart zaten 18 yaşından küçüklere veriliyor genellikle . bir şey aldıktan sonra gelen kargocular bana"senin yaşın küçük alamazsın ama bu seferlik neyse" filan diyorlar. E saçmalık bu.
Bir şey olmaz

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Evdeki herkesin adına imza attım hiçbir şey söylemediler. O şubedeki kargocular sorunlu büyük ihtimalle.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hayatımda ilk kez duyuyorum tam bir saçmalık. 8. sınıfta sınava çalışan birisi olupta test kitabı sipariş etmiş olabilirsin bu oldukça normal her şey kredi kartı ile olacak değil ya?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ilk defa duydum bunu çokça sipariş ettim hiç birindede bir şey olmadı

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Yukarıda biri yazmış tamamen haklı alırken baban adına al oğluyum deyince sorgusuz sualsiz veriyorlar ya tc ister yada adını

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Bana ups dışında sıkıntı çıkaran yok adamlar çekip gidiyor

annysm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
furkan krk
ya 18 yaş saçmalıgı sadece cinsellikte içki vb. de olması lazımken bir büyükj avm'ye girerken bile 18 yaş altı almıyoruz diyolar e 40 yaşındakı adam bulaştırmıyormu virüs 18 yaş altı mı bulaştırıyo cidden saçmalık

Top Bottom