elin kaç cm109 a katar pro aldım elime küçük geldi ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basıyordum onu iade edeceğim. 160 TL ye ne önerirsiniz?
nEBeyler banada wireless bi laptop mouse önerin 150yi geçmesin
elin kaç cm
Bunu öneirirmnE
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şöyle ölçünce 18.5 19 falan
Bir tane konu vardı bulamadım şimdi redragon fare 140 TL falan olmuştu alınır mı o?
Buldum bu fare https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-redragon-m808-storm-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,886394717.html
alınır mı?
@AydinSahin
tamamdır alıyorum bunu benBunu öneirirm
Redragon M808 Storm 12400 DPI 8 Tuş RGB Gaming Mouse
85g ağırlığıyla Redragon’un en hafif mouse’u olan M808 Storm, ergonomik tasarımı ile oyunlarda rakiplerinizin bir adım önünde olmanızı garantiler. Tek bir tıklama ya da kaydırma…www.gaming.gen.tr
Çıkarmazlar.tamamdır alıyorum bunu ben
bir de amazon iade de sıkıntı çıkarmaz değil mi katar proyu açtım kullandım kutuya fareye falan zarar vermedim ama. Hijyen corona falan diyip iade kabul etmezlerse şimdi de. Amazon bu konularda gevşek genelde alıyor diye hatırlıyorum doğru değil mi?
175 tl ye gamepower ursa var gamepowerda beğendiğim nadir ürünlerden pmw3325 sensörü var f/p bence hp omen 400 de var o civarlarda109 a katar pro aldım elime küçük geldi ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basıyordum onu iade edeceğim. 160 TL ye ne önerirsiniz?