160 tl fare önerisii

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
109 a katar pro aldım elime küçük geldi ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basıyordum onu iade edeceğim. 160 tl ye ne önerirsiniz?

109 a katar pro aldım elime küçük geldi ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basıyordum onu iade edeceğim. 160 TL ye ne önerirsiniz?
elin kaç cm

Beyler banada wireless bi laptop mouse önerin 150yi geçmesin
nE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1624459063604.png

şöyle ölçünce 18.5 19 falan

Bir tane konu vardı bulamadım şimdi redragon fare 140 tl falan olmuştu alınır mı o?

Buldum bu fare https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-redragon-m808-storm-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,886394717.html
alınır mı?

@AydinSahin

nE

Alıntıyı görüntüle
şöyle ölçünce 18.5 19 falan

Bir tane konu vardı bulamadım şimdi redragon fare 140 TL falan olmuştu alınır mı o?

Buldum bu fare https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-redragon-m808-storm-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,886394717.html
alınır mı?

@AydinSahin
Bunu öneirirm

Bunu öneirirm
tamamdır alıyorum bunu ben
bir de amazon iade de sıkıntı çıkarmaz değil mi katar proyu açtım kullandım kutuya fareye falan zarar vermedim ama. Hijyen corona falan diyip iade kabul etmezlerse şimdi de. Amazon bu konularda gevşek genelde alıyor diye hatırlıyorum doğru değil mi?

tamamdır alıyorum bunu ben
bir de amazon iade de sıkıntı çıkarmaz değil mi katar proyu açtım kullandım kutuya fareye falan zarar vermedim ama. Hijyen corona falan diyip iade kabul etmezlerse şimdi de. Amazon bu konularda gevşek genelde alıyor diye hatırlıyorum doğru değil mi?
Çıkarmazlar.

109 a katar pro aldım elime küçük geldi ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basıyordum onu iade edeceğim. 160 TL ye ne önerirsiniz?
175 tl ye gamepower ursa var gamepowerda beğendiğim nadir ürünlerden pmw3325 sensörü var f/p bence hp omen 400 de var o civarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,897
Üyeler
197,573
Son üye
Gzonarius37378
Geri