Neler Yeni

1600 AF görüntü alamıyorum

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
Onunla ne alakası var? Onu açmadan zaten nasıl güç gelsin PC ye o açık ama fanlar dönüyor görüntü alamıyorum
Brom anakarta kablolari duzgun bir sekilde taktinmi kontrol et ondan sonra ramle ilgili yuksek ihtimalle sorun

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Onunla ne alakası var? Onu açmadan zaten nasıl güç gelsin PC ye o açık ama fanlar dönüyor görüntü alamıyorum
Genelde en başta gözden kaçırılan noktalardan o yüzden yazayım dedim. Ram slotu değişmeyi denediniz mi?

umutcann7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umutcan
Brom anakarta kablolari duzgun bir sekilde taktinmi kontrol et ondan sonra ramle ilgili yuksek ihtimalle sorun
Taktım kablolada sıkıntı yok. Bende ram dan şüpheleniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde en başta gözden kaçırılan noktalardan o yüzden yazayım dedim. RAM slotu değişmeyi denediniz mi?
Evet 2 slota da taktım. Birde silgi ile silip denedim ama nafile

nazmvurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nazım VURAL
pc yi çalıştırınca hata sesi veriyor mu? televizyona hdmi ile bağlayıp dener misin

umutcann7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umutcan
Arkadasindan biryerden 3000 mhz nin altinda bir RAM bulup denemen gerek
3000 de çalışmıyor mu

PC yi çalıştırınca hata sesi veriyor mu? televizyona hdmi ile bağlayıp dener misin
Hiç ses yok

Arkadaşlar şöyle bir şey denedim. Ram i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken ram i taktım takınca ekran kartı durdu

Xteaw

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah Gönüllü
Brom anakartin 2133 mhz RAM in 3000 mhz normal deglmi gelmemesi
anakart bendede var aynı 3200 mhz ramla çalışıtırıyorum bu sitedekinler yalan bu anakart 3400 mhz e kadar destekliyo

umutcann7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umutcan
Olabilir emin degilim bios pilini cikartip bi 15 saniye bekle ve geri tak RAM slotunu degistir bir dene bunu
Bios pilini çıkarınca güncel bios sürümü gider mi bi zararı olur mu? Birde RAM i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken RAM i taktım takınca ekran kartı durdu

anakart bendede var aynı 3200 mhz ramla çalışıtırıyorum bu sitedekinler yalan bu anakart 3400 mhz e kadar destekliyo
Evet biliyorum onu.

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
Bios pilini çıkarınca güncel bios sürümü gider mi bi zararı olur mu? Birde RAM i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken RAM i taktım takınca ekran kartı durdu
Brom bios pili sadece olan biosu sifirlar ram i bilgisayaar calisirken takmak neden ya cidden

Hakli olabilirsin brom

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3000 de çalışmıyor mu

Hiç ses yok

Arkadaşlar şöyle bir şey denedim. RAM i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken RAM i taktım takınca ekran kartı durdu
Neee!pc çalışırken ram mi taktın ben mi yanlış okudum.Birdaha sakın yapma.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Dostum olayın ramle hiçbir alakası yok ramle alakalı diyen arkadaş bu konuda büyük yanılgıda monitöre giden hdmi kablosu ekran kartına takılı değil mi ?

Neee!PC çalışırken RAM mi taktın ben mi yanlış okudum.Birdaha sakın yapma.
Pc hocası ne olur serisi gibi hahahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,061
Üyeler
167,420
Son üye
rMarcel
Top Bottom