Brom anakarta kablolari duzgun bir sekilde taktinmi kontrol et ondan sonra ramle ilgili yuksek ihtimalle sorunOnunla ne alakası var? Onu açmadan zaten nasıl güç gelsin PC ye o açık ama fanlar dönüyor görüntü alamıyorum
Brom anakarta kablolari duzgun bir sekilde taktinmi kontrol et ondan sonra ramle ilgili yuksek ihtimalle sorunOnunla ne alakası var? Onu açmadan zaten nasıl güç gelsin PC ye o açık ama fanlar dönüyor görüntü alamıyorum
Bios ekranı gelmiyor ki sinyal yok hepBiosdan 2933 e cekip frekansi kullanabilirsin
Genelde en başta gözden kaçırılan noktalardan o yüzden yazayım dedim. Ram slotu değişmeyi denediniz mi?Onunla ne alakası var? Onu açmadan zaten nasıl güç gelsin PC ye o açık ama fanlar dönüyor görüntü alamıyorum
Taktım kablolada sıkıntı yok. Bende ram dan şüpheleniyorumBrom anakarta kablolari duzgun bir sekilde taktinmi kontrol et ondan sonra ramle ilgili yuksek ihtimalle sorun
Evet 2 slota da taktım. Birde silgi ile silip denedim ama nafileGenelde en başta gözden kaçırılan noktalardan o yüzden yazayım dedim. RAM slotu değişmeyi denediniz mi?
Arkadasindan biryerden 3000 mhz nin altinda bir ram bulup denemen gerekTaktım kablolada sıkıntı yok. Bende RAM dan şüpheleniyorum
3000 de çalışmıyor muArkadasindan biryerden 3000 mhz nin altinda bir RAM bulup denemen gerek
Hiç ses yokPC yi çalıştırınca hata sesi veriyor mu? televizyona hdmi ile bağlayıp dener misin
Olabilir emin degilim bios pilini cikartip bi 15 saniye bekle ve geri tak ram slotunu degistir bir dene bunu3000 de çalışmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç ses yok
anakart bendede var aynı 3200 mhz ramla çalışıtırıyorum bu sitedekinler yalan bu anakart 3400 mhz e kadar destekliyoBrom anakartin 2133 mhz RAM in 3000 mhz normal deglmi gelmemesi
Bios pilini çıkarınca güncel bios sürümü gider mi bi zararı olur mu? Birde RAM i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken RAM i taktım takınca ekran kartı durduOlabilir emin degilim bios pilini cikartip bi 15 saniye bekle ve geri tak RAM slotunu degistir bir dene bunu
Evet biliyorum onu.anakart bendede var aynı 3200 mhz ramla çalışıtırıyorum bu sitedekinler yalan bu anakart 3400 mhz e kadar destekliyo
Brom bios pili sadece olan biosu sifirlar ram i bilgisayaar calisirken takmak neden ya ciddenBios pilini çıkarınca güncel bios sürümü gider mi bi zararı olur mu? Birde RAM i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken RAM i taktım takınca ekran kartı durdu
Hakli olabilirsin bromanakart bendede var aynı 3200 mhz ramla çalışıtırıyorum bu sitedekinler yalan bu anakart 3400 mhz e kadar destekliyo
Neee!pc çalışırken ram mi taktın ben mi yanlış okudum.Birdaha sakın yapma.3000 de çalışmıyor mu
Hiç ses yok
Arkadaşlar şöyle bir şey denedim. RAM i çıkardım PC yi çalıştırdım çalışırken RAM i taktım takınca ekran kartı durdu
Pc hocası ne olur serisi gibi hahahahaNeee!PC çalışırken RAM mi taktın ben mi yanlış okudum.Birdaha sakın yapma.