- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios sıfırlanınca 1600 Af bios güncellemesi ile uğraştırmasınBrom bios pili sadece olan biosu sifirlar RAM i bilgisayaar calisirken takmak neden ya cidden
Bios sıfırlanınca 1600 Af bios güncellemesi ile uğraştırmasınBrom bios pili sadece olan biosu sifirlar RAM i bilgisayaar calisirken takmak neden ya cidden
akasksakksakskkas.Çok deli bir hareket sonra pc me ne oldu.Dostum olayın ramle hiçbir alakası yok ramle alakalı diyen arkadaş bu konuda büyük yanılgıda monitöre giden hdmi kablosu ekran kartına takılı değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC hocası ne olur serisi gibi hahahaha
Nzkzlslslozodsakasksakksakskkas.Çok deli bir hareket sonra PC me ne oldu.
Yok gelmiyorbenzer bir sorun bende de vardı. önce kasayı televizyona bağlayıp dene
Hdmı veya dp kablosunu kontrol et yerlerini değiştirOnunla ne alakası var? Onu açmadan zaten nasıl güç gelsin PC ye o açık ama fanlar dönüyor görüntü alamıyorum
Yani bios sürümüne bişey olmazHayir brom ugrastirmaz hayir ayarlar sifirlanir sadece
Olmaz brom olmaz ama pc kapali iken cikar pili bi 15 20 saniye bekle sonra tak ve ram takili iken power ini acip calistir biglisayar calisirken birsey sokup takmaYani bios sürümüne bişey olmaz
Yaptım olmuyor. Birde bilgisayarı ram olmadan başlatınca ses gelmesi gerekmiyor mu uyarı sesiHdmı veya dp kablosunu kontrol et yerlerini değiştir
Ram olmadan başlatınca uyarı sesi vermiyor muOlmaz brom olmaz ama PC kapali iken cikar pili bi 15 20 saniye bekle sonra tak ve RAM takili iken power ini acip calistir biglisayar calisirken birsey sokup takma
Bundan emin degilim ama sorun teskil ettigini dusunmuyorumYaptım olmuyor. Birde bilgisayarı RAM olmadan başlatınca ses gelmesi gerekmiyor mu uyarı sesi
RAM olmadan başlatınca uyarı sesi vermiyor mu
Su dedigimi yap bir brom artikYaptım olmuyor. Birde bilgisayarı RAM olmadan başlatınca ses gelmesi gerekmiyor mu uyarı sesi
RAM olmadan başlatınca uyarı sesi vermiyor mu
Tamam çıkarıp takayımBundan emin degilim ama sorun teskil ettigini dusunmuyorum
Su dedigimi yap bir brom artik
15 20 saniye bekleTamam çıkarıp takayım
Bios pili ekran kartının altında kalıyor ekran kartını çıkarınca sorun olur mu15 20 saniye bekle