Neler Yeni

1600 TL parfüm önerisi

OnurCiftci26

80+ Bronze
1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Bizim arkadaşın kuşu var 200 ver sen bana istediğin parfümü getirir yanındada ayakkabı hediye ediyor

Monesta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SAMET ULUSOY
Hermese bakmanı öneririm, 5-6 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Kokusunu insanlar kolay kolay unutmaz.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.
Hocam kendi kullandığım bir parfüm var kokusu kesinlikle ağır değil çok güzel bir kokusu var. Bulabileceğinizi sanmam ama eğer bulursanız denemenizi tavsiye ederim. Aynısının sarı versiyonu ağırdır keskin bir kokusu vardır. Bu siyah olan yumuşak ve hafif-orta arası bir koku.

Fiyatı düşük olan 1-2 satıcı var oralara hiç bulaşmayın derim muhtemelen sahtedir. Yurt dışından aldığım için (tanıdık getirdi) maalesef şu siteden alabilirsiniz diyemiyorum.

Dahası  
versace eros

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Giorgio Armani Acqua di Gio Profondo EDP

1657612791442.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
burki bydm
Merhaba. Öncelikle yaklaşık 45-50 tane parfüm denedim çeşit çeşit. Ferah parfümleri genelde herkes tercih ettiği için kullanılma oranı yüksek. Birkaç önerim var: Hugo boss Hugo, Creed milletine imperial, bvlgary Aqua Pour Homme, sonbahar için black xs, la Nuit de l homme. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Eğer aklınızda parfüm ismi varsa aklınızdaki koku profiline uygun parfümler önerebilirim.
.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Merhaba. Öncelikle yaklaşık 45-50 tane parfüm denedim çeşit çeşit. Ferah parfümleri genelde herkes tercih ettiği için kullanılma oranı yüksek. Birkaç önerim var: Hugo boss Hugo, Creed milletine imperial, bvlgary Aqua Pour Homme, sonbahar için black xs, la Nuit de l homme. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Eğer aklınızda parfüm ismi varsa aklınızdaki koku profiline uygun parfümler önerebilirim.
.
Aklımda Mancera Cedrat Boise var ancak fiyatı çok yüksek ona benzer koku arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
burki bydm
Aklımda Mancera Cedrat Boise var ancak fiyatı çok yüksek ona benzer koku arıyorum.

O parfüm aventus Creed'e benziyor sanırım. Aventus da dünyanın en pahalı ve en popüler parfümlerinden birisi :) eğer uygun fiyatlı arıyorsanız Zara Vibrand leather a bakabilirsiniz. Orijinaline göre daha az kalıcı olur. En azından bir test edin ona göre karar verirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom