Neler Yeni

1600 TL parfüm önerisi

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,573
İsim
Taha yücel
Bende bir parfüm vardi adini hatirlamiyorj hediye gelmişti baya pahali bir parfümdü kokusi mükkrmmel ama bitti ve internette hiç bir yerde stoğu kalmamiş ürünün

OnurCiftci26

80+ Bronze
O parfüm aventus Creed'e benziyor sanırım. Aventus da dünyanın en pahalı ve en popüler parfümlerinden birisi :) eğer uygun fiyatlı arıyorsanız Zara Vibrand leather a bakabilirsiniz. Orijinaline göre daha az kalıcı olur. En azından bir test edin ona göre karar verirsiniz.
Zara Vibrant Leather var bende kokusu harika ama hiç kalıcı değil 1-2 saat sonra kokudan eser yok.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,775
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.
1 million

OnurCiftci26

80+ Bronze
Club de Nuit Intense Man Armaf alabilirsiniz. Fiyatı uygun. Almayı düşündüğünüz parfümün klonu. Vibrant leather den daha kalıcı olur.
Armaf'ın orijinalini bulmak zor özellikle EDP versiyonunu arıyorum ama güvenilir yer bulamıyorum. Montblanc Explorer hakkında ne düşünüyorsun?

Freix

80+ Bronze
1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.
Dior sauvage ve versace eros kullanıyorum çok ağır da değil hafif de değil ideal bir ağırlığı var(ben genelde ağır kullanıyorum bana diğerlerine göre hafif geldi size yine de ağır gelebilir) yaz için dior biraz daha iyi fakat ikiside kışlık koku bunların orijinallerini kullandığım için öneriyorum birde dolmasını uzun süre kullandığım gayet ucuz olan bir parfüm var Givenchy Insense Ultramarine bunuda kesinlikle öneririm ben david walker olanı kullandım. (David walker e-64 stokları çok cabuk bitiyor)

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Lalıque L'Insoumıs alabilirsin gayet başarılı bir parfüm, 24 saat kalıcı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
burki bydm

Hugo Boss Bottled parfümünü biliyor musun? Tavsiye eder misin?​

Evet tavsiye ederim. Ama çok ferah bir parfüm değil. Tam sonbaharlık. Yazın da üzmez, kişiden kişiye değişir. Kör alış parfümü değil bence. Sonbahar veya kış için istemiş olsaydınız önereceğim parfümler arasında kesin olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,852
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom