1600 TL parfüm önerisi

Fiyatı iyi duruyor. Peki kalıcığı nasıl?
Absürt şekilde iyi. Tende 12 saat, kıyafetten ise yıkamadan çıkmıyor. Fakat MAD'le alakalı şöyle bir eleştiri var, tester ürünleriyle satıştaki kapalı kutu ürünlerin esans oranı farklı olabilir deniyor. Müşteri tester'dan beğenip şişeli satın alıp pişman olabiliyormuş, Face'deki parfüm gruplarında çok tartışıldı. Doğruluğunu bilmiyorum karalamak istemem.
 
35 ml ne kadar süre götüyor seni kral
75 ml var 1 ayda belki 5-7ml harcamışımdır genelde 2 günde 1 kullanıyorum ( bu aralar malum bayram her gün kullandım) sıktığım zaman 4-5 fıs sıkıyorum hafif bir koku olduğu için abansan bile çok abartı gelmiyor. Tahminimce 35ml her gün kullanırsan 3 ay veya daha fazla gidebilir.
 
Hocam parfüm almadan önce deneyip orijinalliğine güvenebileceğim yerler var mı?
 
Abla pek bı bigim yok parfüm kokusu hakkında ama kapalı çarşıda çalışıyorm ve Beyazıt tarafından cok fazla parfümü satan yer var yakınsaniz zamanınzı ayırıp bı bakın derim
 
Hocam jagler sport var f/p
 
İmza parfümü istiyorum hocam.
Tütün ve hafif odunsu kokular istersen burberry london öneririm. Biraz daha tatlı ve fresh bir koku olarak lacoste blanc olabilir. Benim şu an kullandığım parfüm davidoff cool water ve bu kokuyu çok seviyorum fazlasıyla fresh ve akuatik bir koku kalıcılık olarak yeterli buluyorum. Bundan önce nikos homme sculpture kullanıyordum o parfüm de fiyatına göre iyidir ucuz ve kalıcı narenciye notaları ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam maskülen bir kokusu var benim beğendiğim bir kokuydu.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,812
Mesajlar
10,518,079
Üyeler
185,324
Son üye
sherakion
Geri
Top