Neler Yeni

1600 TL parfüm önerisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Fiyatı iyi duruyor. Peki kalıcığı nasıl?
Absürt şekilde iyi. Tende 12 saat, kıyafetten ise yıkamadan çıkmıyor. Fakat MAD'le alakalı şöyle bir eleştiri var, tester ürünleriyle satıştaki kapalı kutu ürünlerin esans oranı farklı olabilir deniyor. Müşteri tester'dan beğenip şişeli satın alıp pişman olabiliyormuş, Face'deki parfüm gruplarında çok tartışıldı. Doğruluğunu bilmiyorum karalamak istemem.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
35 ml ne kadar süre götüyor seni kral
75 ml var 1 ayda belki 5-7ml harcamışımdır genelde 2 günde 1 kullanıyorum ( bu aralar malum bayram her gün kullandım) sıktığım zaman 4-5 fıs sıkıyorum hafif bir koku olduğu için abansan bile çok abartı gelmiyor. Tahminimce 35ml her gün kullanırsan 3 ay veya daha fazla gidebilir.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Hocam parfüm almadan önce deneyip orijinalliğine güvenebileceğim yerler var mı?

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Talha Güleryüz
Abla pek bı bigim yok parfüm kokusu hakkında ama kapalı çarşıda çalışıyorm ve Beyazıt tarafından cok fazla parfümü satan yer var yakınsaniz zamanınzı ayırıp bı bakın derim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam jagler sport var f/p

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İmza parfümü istiyorum hocam.
Tütün ve hafif odunsu kokular istersen burberry london öneririm. Biraz daha tatlı ve fresh bir koku olarak lacoste blanc olabilir. Benim şu an kullandığım parfüm davidoff cool water ve bu kokuyu çok seviyorum fazlasıyla fresh ve akuatik bir koku kalıcılık olarak yeterli buluyorum. Bundan önce nikos homme sculpture kullanıyordum o parfüm de fiyatına göre iyidir ucuz ve kalıcı narenciye notaları ağırlıklıydı yanlış hatırlamıyorsam maskülen bir kokusu var benim beğendiğim bir kokuydu.

Top Bottom