Zara Vibrant Leather var bende kokusu harika ama hiç kalıcı değil 1-2 saat sonra kokudan eser yok.O parfüm aventus Creed'e benziyor sanırım. Aventus da dünyanın en pahalı ve en popüler parfümlerinden birisieğer uygun fiyatlı arıyorsanız Zara Vibrand leather a bakabilirsiniz. Orijinaline göre daha az kalıcı olur. En azından bir test edin ona göre karar verirsiniz.
1 million1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.
Kankam sauvage gibi kokular önermeyin dedim. Ayrıca Tom Ford yazmışsın da dünya kadar parfümü var adamın hangi kokusunu diyorsun?Sauvage Dior
Tom Ford
Ağır koku önermeyin dedim 1 million öneriyorsun kankam yapma.1 million
Club de Nuit Intense Man Armaf alabilirsiniz. Fiyatı uygun. Almayı düşündüğünüz parfümün klonu. Vibrant leather den daha kalıcı olur.Zara Vibrant Leather var bende kokusu harika ama hiç kalıcı değil 1-2 saat sonra kokudan eser yok.
Armaf'ın orijinalini bulmak zor özellikle EDP versiyonunu arıyorum ama güvenilir yer bulamıyorum. Montblanc Explorer hakkında ne düşünüyorsun?Club de Nuit Intense Man Armaf alabilirsiniz. Fiyatı uygun. Almayı düşündüğünüz parfümün klonu. Vibrant leather den daha kalıcı olur.
Dior sauvage ve versace eros kullanıyorum çok ağır da değil hafif de değil ideal bir ağırlığı var(ben genelde ağır kullanıyorum bana diğerlerine göre hafif geldi size yine de ağır gelebilir) yaz için dior biraz daha iyi fakat ikiside kışlık koku bunların orijinallerini kullandığım için öneriyorum birde dolmasını uzun süre kullandığım gayet ucuz olan bir parfüm var Givenchy Insense Ultramarine bunuda kesinlikle öneririm ben david walker olanı kullandım. (David walker e-64 stokları çok cabuk bitiyor)1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.
O da dediğiniz parfümlere çok benziyor alabilirsiniz. Kalıcılığı iyi diye duydum.Armaf'ın orijinalini bulmak zor özellikle EDP versiyonunu arıyorum ama güvenilir yer bulamıyorum. Montblanc Explorer hakkında ne düşünüyorsun?
Alabilirsiniz onu.Armaf'ın orijinalini bulmak zor özellikle EDP versiyonunu arıyorum ama güvenilir yer bulamıyorum. Montblanc Explorer hakkında ne düşünüyorsun?
Evet tavsiye ederim. Ama çok ferah bir parfüm değil. Tam sonbaharlık. Yazın da üzmez, kişiden kişiye değişir. Kör alış parfümü değil bence. Sonbahar veya kış için istemiş olsaydınız önereceğim parfümler arasında kesin olurdu.Hugo Boss Bottled parfümünü biliyor musun? Tavsiye eder misin?