tamam o zaman bu attığınız model güzel gibiSığar gibi duruyor. Sigmazsa kesersin az bir şey.
bu fiyata var mıdıren iyisi rx580 bakmak bence.
Bu da alınır.tamam o zaman bu attığınız model güzel gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata var mıdır
@Hasan344 hocam şansıma attığınız ilan satılmış :d
bu alınır mı @omer_34 @Hasan344 @MuratTheFounderOfGariban
alınır tabi furmark testine de bakmakta fayda vartamam o zaman bu attığınız model güzel gibi
bu fiyata var mıdır
@Hasan344 hocam şansıma attığınız ilan satılmış :d
bu alınır mı @omer_34 @Hasan344 @MuratTheFounderOfGariban
alınmış hocam kart maalesefGüzel değerler. O model zaten o sıcaklıklarda çalışıyor genelde. Alabilirsin.
inşallah hocam 1400-1500 arası rx 570 ideal midir fiyat olarak peki?alınabilirmiş aslında kart okadar da sıcak değil hemde bu havalarda. hayırlısı olsun hocam başka kart denk gelir illaki
bana göre bi tık pahalı ama kart temizse verilir. ideal fiyat 1200 1300 diye düşünüyorum piyasa yükselmediysealınmış hocam kart maalesef
inşallah hocam 1400-1500 arası rx 570 ideal midir fiyat olarak peki?
bana göre bi tık pahalı ama kart temizse verilir. ideal fiyat 1200 1300 diye düşünüyorum piyasa yükselmediyse
tek fanlı önermem hocam fazla ısınır. bu arada doğum gününüz kutlu olsunHocam tek fanlı Sapphire ekran kartı var 1400 belki pazarlıkla 1300 olur kfg yok ama
sağolun hocam ilk doğum günü mesajı :d hocam bu amd watmann yiyor diyolar 1050 ti nasıl gidertek fanlı önermem hocam fazla ısınır. bu arada doğum gününüz kutlu olsun
1050ti alacağınıza paranızı çöpe atın diyeyim siz anlayın hocam. wattman herkesin yediği bir hata değil şans işi ama çözüm yöntemleri de var. ayrıca bütçenize göre en iyi kart 580 4gb veya 570 olur. bulabilirseniz rx480de alabilirsiniz benzer güçte bi karttırsağolun hocam ilk doğum günü mesajı :d hocam bu amd watmann yiyor diyolar 1050 ti nasıl gider