rs200 düşünebilirsin bence birazdaha racing tarzı bi motor ama ben başlangıç motoruı olarak aldımPiyasası olan ve taksitle alabileceğim bir model istiyorum öneriniz var mı motorlardan çok anlamıyorum
Piyasası nasıl peki sürekli al sat yaptığım için hızlı gidecek bir şeyler istiyorumrs200 düşünebilirsin bence birazdaha racing tarzı bi motor ama ben başlangıç motoruı olarak aldım
hızlı diye biliyorum gene sen araştır ben 2.el tanıdığımdan aldım sıfır ayarında 160kmdeydi hızlı dönen bir motor ve aldıktan sonra farkedeceksin türkiyede cok kullanılan bir model çinli motorsiklet kullanmak istemeynler hindistan tercih ediyor genelde japon araçları pahalı olduğu için dediğim gibi sn gene kendi araştırmanı yapPiyasası nasıl peki sürekli al sat yaptığım için hızlı gidecek bir şeyler istiyorum
Çok teşekkürler hocam araştıracağımhızlı diye biliyorum gene sen araştır ben 2.el tanıdığımdan aldım sıfır ayarında 160kmdeydi hızlı dönen bir motor ve aldıktan sonra farkedeceksin türkiyede cok kullanılan bir model çinli motorsiklet kullanmak istemeynler hindistan tercih ediyor genelde japon araçları pahalı olduğu için dediğim gibi sn gene kendi araştırmanı yap
motorlardan çok anlamıyorum
sürekli al sat yaptığım için
yapacağım* yazacaktım genelde bir ürünü uzun yıllar kullanmaktansa daha kısa süreler içerisinde daha fazla ürün deneyimlemeyi tercih ediyorum o açıdan söylemiştim bunu ve öneriniz için teşekkür ederimŞu ikisi aynı anda nasıl oluyor anlamadım.
Hızlı satılacak motor istiyorsan japon bakacaksın. Çin ve hint hızlı satılmaz. Değerinde satılmaz. Pcx alırsan peynir ekmek gibi satıyor.