Neler Yeni

160k bütçe motorsiklet önerisi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Piyasası olan ve taksitle alabileceğim bir model istiyorum öneriniz var mı motorlardan çok anlamıyorum

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
Piyasası olan ve taksitle alabileceğim bir model istiyorum öneriniz var mı motorlardan çok anlamıyorum
rs200 düşünebilirsin bence birazdaha racing tarzı bi motor ama ben başlangıç motoruı olarak aldım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rs200 düşünebilirsin bence birazdaha racing tarzı bi motor ama ben başlangıç motoruı olarak aldım
Piyasası nasıl peki sürekli al sat yaptığım için hızlı gidecek bir şeyler istiyorum

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
Piyasası nasıl peki sürekli al sat yaptığım için hızlı gidecek bir şeyler istiyorum
hızlı diye biliyorum gene sen araştır ben 2.el tanıdığımdan aldım sıfır ayarında 160kmdeydi hızlı dönen bir motor ve aldıktan sonra farkedeceksin türkiyede cok kullanılan bir model çinli motorsiklet kullanmak istemeynler hindistan tercih ediyor genelde japon araçları pahalı olduğu için dediğim gibi sn gene kendi araştırmanı yap

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
hızlı diye biliyorum gene sen araştır ben 2.el tanıdığımdan aldım sıfır ayarında 160kmdeydi hızlı dönen bir motor ve aldıktan sonra farkedeceksin türkiyede cok kullanılan bir model çinli motorsiklet kullanmak istemeynler hindistan tercih ediyor genelde japon araçları pahalı olduğu için dediğim gibi sn gene kendi araştırmanı yap
Çok teşekkürler hocam araştıracağım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Şu ikisi aynı anda nasıl oluyor anlamadım.

Hızlı satılacak motor istiyorsan japon bakacaksın. Çin ve hint hızlı satılmaz. Değerinde satılmaz. Pcx alırsan peynir ekmek gibi satıyor.
yapacağım* yazacaktım genelde bir ürünü uzun yıllar kullanmaktansa daha kısa süreler içerisinde daha fazla ürün deneyimlemeyi tercih ediyorum o açıdan söylemiştim bunu ve öneriniz için teşekkür ederim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bajaj Dominar 250 D veya Bajaj Pulsar RS200 tercih edilesi. Daha uygun fiyatta olan TVS Apache RTR 200 de gayet iyidir. Bu 3 modelden başka bir motosiklete yönelmenizi tavsiye etmiyorum.

Şahsen Bajaj Dominar 250 D'yi tercih ederdim. Uzun yolda üzmeyen ve sağlam bloğu olan motora sahip. Rodajı düzgün yapılıp bakımları da üsulunca giderildiğinde ve insan gibi kullanıldığı süre zarfında tahminimce 150.000 km yol yapabilecektir.

Top Bottom