Neler Yeni

160mb indirme hızım ortalama ama herşeyi indirirken maks 10 görüyüorum

Shirenai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
türkcell kullanıyorum nedense ne indiresem böyle 1mb 5mb ile indiriyorum hız testi yaptığım zaman ise 160 ortlaam en yüksek 500 fln oluyor yardımcı olursnaız sevinirim

Oguz...

80+ Bronze
500/8=62.5 megabyte indirme alman lazım. Nerden ney indirmeye çalışıyorsun çoğunlukla indirme serverı sınırlıyor

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
türkcell kullanıyorum nedense ne indiresem böyle 1mb 5mb ile indiriyorum hız testi yaptığım zaman ise 160 ortlaam en yüksek 500 fln oluyor yardımcı olursnaız sevinirim
dostum internetin hızını ölçtüğünde mbit birimiyle ölçersin keza internet hizmeti satın alırken de aynı birim kullanılır. Ama bi dosya indirirken mb/s biriminde görürsün internet hızını yani ikisi farklı birimler. 160 mbit internet hızıyla ortalama 20 mb/s indirme hızı alman gerekir

Shirenai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her türlü şey indiriken kendi sınırlıyor bildiğiniz 1.4mb ile indiriyorum şuan bişeyi
1736956213303.png

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Her türlü şey indiriken kendi sınırlıyor bildiğiniz 1.4mb ile indiriyorum şuan bişeyi Alıntıyı görüntüle
İndirme sadece iss nin sana verdiği hıza bağlı değil çünkü. İndirme yaptığın araca ( tarayıcılar genelde pek indirme hızını tam vermez ne kadar kaliteli indirme yeri seçsende ), indirme yaptığın yere göre değişir atıyorum turbobit indiriyorsundur premium vardır 1gbps e kadar indirme yaparsın, mediafire veya değişik yerlerden yaparsın 3 4 mb saniyede indirirsin yani 37 30 mbps. Karşıdaki gönderme yapan kişinin gönderme hızı önemlidir. Benim indirme hızım 400mbps karşıdan 40 mbps geliyor o zaman senin o dosyayı indirme hızın max 40mbps daha fazlası olamaz.

Shirenai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Ben bunu valorant indirikende yaşıyorum eskiden valoranttı 50mb bile indiriyordum şimdi o bile 5 fln yani benim pc ile ilgili olabilirim acaba laptop şuan ama kablo bağlı

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ben bunu valorant indirikende yaşıyorum eskiden valoranttı 50mb bile indiriyordum şimdi o bile 5 fln yani benim pc ile ilgili olabilirim acaba laptop şuan ama kablo bağlı
Dediğim gibi deneme yapmalısın. Pc ile ilgili sorun olsa bi yerde 20 bi yerde 5 olmaz. Gene de laptop kullanıyorsan driverları sitesinden kurmak daha iyi. Ayrıca laptobun 1gbs desteklemiyorsa veya kablon o zamanda 100 mbps alırsın çok fazla değişken var hızı etkileyen. Kablon, kullandığın bilgisayarın ,indirme yaptığın yerin, iss nin desteklemesi gerek 1gbs.

Oguz...

80+ Bronze
Lol vala indirirken bendede hızda düşme oluyor netspeed

Shirenai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
nie acaba bir fikrin varmı çünkü oyun 50gbdiyelim kaç saat sürücek böyle bu boşuna bekliyoruz başka oyun measla 90gb 3mb ile indiriyor

Top Bottom