Neler Yeni

🔥İndirim 16299 TL Acer Nitro 5 15.6" 2K 165Hz I5 12500H 16 GB 512 GB RTX 3050(95W)

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ali

Bu video pek öyle demiyor ama.
Videoyu izliyorsunuz değil mi ? Vram sonuna kadar dolu hocam. Oyun sırasında yayıncı arkadaş 1080P yüksek ayarlarda uyarı almamış çünkü offline ve bir kaç dakikalık video almış. Ayrıca videonun ilerisinde extreme deniyor ve dediğim uyarıyı alıyor...

Ektra olarak otoban şehre nazaran daha yüksek fps veriyor. Daha kalabalıkta çakılmaya başlıyor. Yıllardır oynuyorum ve online geçip festival merkezine geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız...

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
Merhaba evet gördüm, ama şu soruyu sormak istiyorum. Extreme'de 30 fps olmasının sebebi grafik ayarlarının extreme'de mi olması yoksa Vram yetersizliği mi?
Yani kart zaten extreme'de 30 fps veriyorsa kalkıp bunu extreme'de oynamazsın değil mi, minimum 60 üzeri fps almak için High'da oynarsın mesela. E highda oynadığın zaman da Vram yetiyor zaten bunu görüyoruz.
Bunu demek istemiştim. Yani zaten hiç oynamayacağın bir grafik ayarında kalkıp vram yetmiyor demek bana biraz saçma geliyor kusura bakma :)
Münir'e hastayım bu arada, bütün bölümlerini izledim :))

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Bu cihaz tekrar stoğa gelir mi acaba?
Dün bir tane kardeşime almıştım beğendim bir tane de kendime alayım diyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,206
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu cihaz tekrar stoğa gelir mi acaba?
Dün bir tane kardeşime almıştım beğendim bir tane de kendime alayım diyorum.
Amazonda stok tükenmesi ve eklenmesi çok oluyor, gelebilir yani ama bu dolar kurunda vs ne olacağı belli olmaz.
Ekranı 2K mı bu arada?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Amazonda stok tükenmesi ve eklenmesi çok oluyor, gelebilir yani ama bu dolar kurunda vs ne olacağı belli olmaz.
Ekranı 2K mı bu arada?
Evet hocam 2K 165Hz. Renkler vs her şey çok canlı ve akıcı. Kasa, soğutma her şeyi gayet güzel geldi bana.

Windows kurarken SSD görmediği için Acer sitesinden Intel RST kurmak gerekiyor Windows sürücü seçme ekranından. Bu biraz zorladı ama geri kalan her şey benim gözümde olumlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun performansını daha denemedim. Birazdan Valorant deneyeceğim. O da memnun eder ama 8GB ram olması bir tık negatif. 32GB yapmayı düşünüyorum. En az 10 sene gider başına bir şey gelmezse.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,206
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Evet hocam 2K 165Hz. Renkler vs her şey çok canlı ve akıcı. Kasa, soğutma her şeyi gayet güzel geldi bana.

Windows kurarken SSD görmediği için Acer sitesinden Intel RST kurmak gerekiyor Windows sürücü seçme ekranından. Bu biraz zorladı ama geri kalan her şey benim gözümde olumlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun performansını daha denemedim. Birazdan Valorant deneyeceğim. O da memnun eder ama 8GB ram olması bir tık negatif. 32GB yapmayı düşünüyorum. En az 10 sene gider başına bir şey gelmezse.
Hayırlı olsun hocam. Kendi sitesinde fullhd gözüküyor ürün ama yorumlarda falan 2K geldi yazanlar vardı o yüzden sordum. Şaşırdım açıkçası 2K gelmesine.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Hayırlı olsun hocam. Kendi sitesinde fullhd gözüküyor ürün ama yorumlarda falan 2K geldi yazanlar vardı o yüzden sordum. Şaşırdım açıkçası 2K gelmesine.
Acer bilerek mi yapmış yoksa yanlışlıkla mı bilmiyorum ama gerçekten 16K ya en az 25K lık cihaz sattılar. 18.5 a biri sahibinden e atmış bile. İnşaallah tekrar stok açar da bir tane de kendime alırım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,206
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Acer bilerek mi yapmış yoksa yanlışlıkla mı bilmiyorum ama gerçekten 16K ya en az 25K lık cihaz sattılar. 18.5 a biri sahibinden e atmış bile. İnşaallah tekrar stok açar da bir tane de kendime alırım.
Üretim hatası falan diyecem de böyle bi hata nasıl yapılabilir bilmiyorum :D Yalnız bir tane daha almadan önce 3050 cihazda 2k ekran ne kadar mantıklı onu göz önünde bulundurun hocam. Hayırlı olsun tekrardan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2K ekran RTX 3050 için aslında dezavantaj onu da hesaba katın. Tek amacınız oyunsa bu cihaz size olmaz.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Üretim hatası falan diyecem de böyle bi hata nasıl yapılabilir bilmiyorum :D Yalnız bir tane daha almadan önce 3050 cihazda 2k ekran ne kadar mantıklı onu göz önünde bulundurun hocam. Hayırlı olsun tekrardan.
Teşekkür ederim.
2K ekran RTX 3050 için aslında dezavantaj onu da hesaba katın. Tek amacınız oyunsa bu cihaz size olmaz.
Farkındayım hocam. Sadece oyun için kullanmıyorum. Yazılımcıyım iş için, günlük kullanım için, film video falan.

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
hocam cok iyiymis tekrar stok gelir mi fikri olan var mi?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
hocam cok iyiymis tekrar stok gelir mi fikri olan var mi?
Windows kurmak biraz meşakatli anlamayan birileri aldıysa iade etme olanağı yüksek.

Ek olarak Valorant da denedim. 8GB ram ile ortalama 140 FPS veriyor. 16GB yapılırsa 200 ün üstüne rahat çıkacaktır. Anlamadığım bir şey var 2K çözünürlük den FHD e çekince FPS 60-90 bandına düşüyor.

Windows kurmak biraz meşakatli anlamayan birileri aldıysa iade etme olanağı yüksek.

Ek olarak Valorant da denedim. 8GB ram ile ortalama 140 FPS veriyor. 16GB yapılırsa 200 ün üstüne rahat çıkacaktır. Anlamadığım bir şey var 2K çözünürlük den FHD e çekince FPS 60-90 bandına düşüyor.
İşlemci yükü arttigi icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom