Neler Yeni

165 FPS VİDEOMU HANGİ PROGRAM İLE EDİTLEYEBİLİRİM

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
Arkadaşlar 165 fps videolar çekiyorum genelde cs, marvel spiderman 2, fifa23 ve cod mw3, bannerlord gibi oyunlarda kayıt alıyorum microsoft clipchamp ile yaparken bir anda videolarımın 1080p 30 fps olduğunu fark ettim ve emeklerim çöp oldu. Bana önerecğinix uygulamanın paralı olup olmamadı önemli değil rtx4060 ekran amd 5 5600 işlemcim var sadece arayüz clipchamp gibi basit olsun yeter intro ve bitiş ekranı koyup ara sıra ufak text ve komik mem ler ekliyorum bana arayüzü basit ve clipchamp gibi bir edit programı önerir misiniz?.

mortemeyn

80+ Bronze
Arkadaşlar 165 fps videolar çekiyorum genelde cs, marvel spiderman 2, fifa23 ve cod mw3, bannerlord gibi oyunlarda kayıt alıyorum microsoft clipchamp ile yaparken bir anda videolarımın 1080p 30 fps olduğunu fark ettim ve emeklerim çöp oldu. Bana önerecğinix uygulamanın paralı olup olmamadı önemli değil rtx4060 ekran amd 5 5600 işlemcim var sadece arayüz clipchamp gibi basit olsun yeter intro ve bitiş ekranı koyup ara sıra ufak text ve komik mem ler ekliyorum bana arayüzü basit ve clipchamp gibi bir edit programı önerir misiniz?.
165 FPS kayıt ettiğin videoyu ne yapıcaksın ki?

grasdiyas

80+ Silver
topaz ai de olması lazım youtube ye atıcaksan biraz fark oluyor akıcılıkta bazıları hissetmez bile

120 fps vardı topaz ai de galiba

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Jakobiyan
günümüz dizileri bile 24 fpsken veya 60 fps dışınıa çoğu yayın veren siteler kabul etmiyorken ne yapacaksın merak ettim, ki zaten 165 fps kayıt alacak bir program yok olsa da uzay sistemin olması lazım gibi afsaasfa

hamzaersoy

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
adamın sorduğu soru basit
"165fps videomu nasıl editleyebilirim." bu adamın bu videoyla ilgil kafasındaki projeleri çözümleri sorgulamak tam olarak hangi noktada size kalıyor anlamıyorum yine gelmiş 3iq forumda f5 atıp atıp millete sallayanlar. "napacaksın niye ki ne gerek var ki" LAN SANA NE SANA NE

The Semih

80+ Gold
günümüz dizileri bile 24 fpsken veya 60 fps dışınıa çoğu yayın veren siteler kabul etmiyorken ne yapacaksın merak ettim, ki zaten 165 fps kayıt alacak bir program yok olsa da uzay sistemin olması lazım gibi afsaasfa
OBS de sınırsız fps kayıt alabiliyorsun. sınırsız dediğim 360 fps bile çeken gördüm :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,885
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Adobe Premiere'de vardır varsa en gelişmişlerden biri o.

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"165fps videomu nasıl editleyebilirim." bu adamın bu videoyla ilgil kafasındaki projeleri çözümleri sorgulamak tam olarak hangi noktada size kalıyor anlamıyorum yine gelmiş 3iq forumda f5 atıp atıp millete sallayanlar. "napacaksın niye ki ne gerek var ki" LAN SANA NE SANA NE
Hocam üslubumu bozdurmayıp bu yorumu benim için yazdığın için çok teşekkür ediyorum saygılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adobe Premiere'de vardır varsa en gelişmişlerden biri o.
Hocam biraz zor bir uygulama ama teşekkür ederim öneri için

OBS de sınırsız fps kayıt alabiliyorsun. sınırsız dediğim 360 fps bile çeken gördüm :D
Evet hocam internet cafe işletiyoruz biz bir arkadaşım valorant video editleri yapıyor after effects ile 360 fps videoları çekiyor okadar akıcı ve güzel oluyor ki ondan dolayı bende 165 fps alıyorum ama editleyebileceğim uygulama yok var after effect var ama benimde okadar bilgim yok zaten çalışıyorum eve gelincede keyfi video atıyorum clipchamp kaliteyi çok düşürüyor düşürmese süper uygulama.

165 FPS kayıt ettiğin videoyu ne yapıcaksın ki?
Youtubede paylaşıcam hocam

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,885
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam üslubumu bozdurmayıp bu yorumu benim için yazdığın için çok teşekkür ediyorum saygılar.

Hocam biraz zor bir uygulama ama teşekkür ederim öneri için

Evet hocam internet cafe işletiyoruz biz bir arkadaşım valorant video editleri yapıyor after effects ile 360 fps videoları çekiyor okadar akıcı ve güzel oluyor ki ondan dolayı bende 165 fps alıyorum ama editleyebileceğim uygulama yok var after effect var ama benimde okadar bilgim yok zaten çalışıyorum eve gelincede keyfi video atıyorum clipchamp kaliteyi çok düşürüyor düşürmese süper uygulama.

Youtube'da o destek yok. O kadar FPS'i anca slowmo sahnelerde etkili olarak kullanabilirsin yani.

mortemeyn

80+ Bronze
Bende çok basit soru soruyorum. Nereye yükleyeceksin? Üslubumu bozdurma.

Çoğu sitede destek yok zaten. Nereye yüklerse otomatik 60FPS gibi güncelleyecek.

Tamamda desteği yok Youtubenin FPS otomatik düşürülecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Dostum videoların istediğin fps olsa bile YouTube'a attığında 60 fps olacak. Ayrıca Nvidia App ile 120 fps'e kadar video çekilebiliyor diye biliyorum. 165 FPS nasıl çekiyorsun öğrenebilir miyim?

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
Dostum videoların istediğin fps olsa bile YouTube'a attığında 60 fps olacak. Ayrıca Nvidia App ile 120 fps'e kadar video çekilebiliyor diye biliyorum. 165 FPS nasıl çekiyorsun öğrenebilir miyim?
Obs ile 540 fps video bile çekersin rtx 4090 varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi