Neden iftira atayım dostum, gir ürünün linkine. En üstte filtreleme kısmı var. Ürün puanından tıkla 1 yıldıza. 77 tane yorum var. Bir bak bakalım iftira mı atıyormuşum. Bir ürün kötüyse kötü iyiyse iyi derim. Ve açıkçası iyi bir ürün olsa şuan bir tane sipariş etmiştim 3.2K iyi bir fiyat.
Zelrael benden önce davranmış. BOE. BOE ne? Hangi BOE panel? Markasıyla olmuyor bu iş. Panda'nın, Innolux'un, Sharp'ın, CSOT'un, Samsung'un, LG'nin de kaliteli ve kalitesiz panelleri yok mu? BOE yazınca ne oluyor? Panel numarası versinler bize.
Kaldı ki panelle ne zaman iş bitiyor oldu? Nasıl bir panel, arka aydınlatma dahil mi? Değilse arka aydınlatmayı marka seçmiş demektir. Kötü arka aydınlatma iyi paneli kötü, iyi aydınlatma kötü paneli iyi yapabilir. Bu da belli değil. Yazılım kısmına hiç değinmiyorum bile. Kötü Overdrive optimizasyonu ile mahvedilen çok hızlı paneller görmedik mi? Kötü VRR destekleri görmedik mi?
Böylece BOE panel diyenlere topluca cevap vermiş olalım.
marka rampage diye önyargıyla yaklaşan akıllı arkadaşlar linke girip baksınlar 1000 degerlendirme üzerinden 4.4 almazdı panel üreticisi boe ayrıca bilmeyenler az araştırma yapsınlar
1000 değerlendirme içinde değerlendirme diyebileceğim 10 tane çıkarsa gel yanıma. Koskoca Youtube TR'de normal denebilecek monitör incelemesini sadece DA ile TP yapıyor, kalanı kutu açılım videosu çekiyor. Daha teknoloji kanalları bile bilmezken tüketicilerin monitörden anlayacağını mı sanıyorsunuz?
Kaldı ki anlıyor olsa bile maksimum neleri inceleyebilir çıplak gözle? Cihaz lazım monitör incelemeye. Diğer parçalara benzemez.
Neden iftira atayım dostum, gir ürünün linkine. En üstte filtreleme kısmı var. Ürün puanından tıkla 1 yıldıza. 77 tane yorum var. Bir bak bakalım iftira mı atıyormuşum. Bir ürün kötüyse kötü iyiyse iyi derim. Ve açıkçası iyi bir ürün olsa şuan bir tane sipariş etmiştim 3.2K iyi bir fiyat.
Yukarıda söylediğim burada da geçerli. Bu arkadaşlarınki kargoda olmuş olabilir, kendi kablo veya PC'lerinde sorun olabilir vb. bir sürü ihtimal var. Monitörü kurunca görüntü ayarlarından yüksek Hz seçmeden aylarca kullanan insanların sayısı çok fazla hala. Herkes monitörden bilgisayardan anlamıyor. Anlamayan birkaç kişinin belirsiz yorumuna göre bir modeli gömmem ya da övmem.
marka rampage diye önyargıyla yaklaşan akıllı arkadaşlar linke girip baksınlar 1000 degerlendirme üzerinden 4.4 almazdı panel üreticisi boe ayrıca bilmeyenler az araştırma yapsınlar
bence alınabilir 1000 yorumdan illaki kötü yorumlar olucak 1000 tane yorumu alan her ürünün kusursuz gelmesi imkansız gidin aynı satısı olan mi msi monitöre v.b bakın aynı cıkacaktır fiyatına göre okey ama marka kötülemek sacma rampage kullanan biri olarak söylüyorum bugün 2 tane konu actım samsung monitörüm durduk yere karardı ve gitti teknoloji işi şans işi ama genel olarak bakarsanız alınır
Marka bazında değilde ürün f/p açısından bakılması kanaatindeyim . r36 drop kulaklığını kullanıyorum yıllardır fiyatına göre çok tatmin etmişti beni . Ama evet marka olarak ürünleri genelde vasat .