kafamda bir bütçe yok 4-5 olabilir hz den de emin değilim 1080p kullanıcam ona göre fp olarak gördüğünüz bi şeyler varsa atarsanız sevinirim
ben de bunu düşünüyodum da yine de soriyim dedim bi teşekkür ederim hocam iyi forumlargüvenilir marka olarak asus var 165hz ıps 3.702TL![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Monitör Fiyatı - Trendyol
ASUS 23.8" Tuf Gaming Vg249q1r 1ms 165hz Hdmı,displayport Freesync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
0.5 ms yazıyo değeri doğru mu hocamhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...ed-gaming-monitor-66cfgac1tk-pm-HBC00002QYDVK
Bunu kullanıyorum ben, güzel monitör öneririm.
1 haftadır kullanıyorum, memnunum şuanda0.5 ms yazıyo değeri doğru mu hocam
asus'un sms infoocom şikayetlerine bir göz atın hocam. Benim tavsiyem modelden ziyade samsung lg benq ve gigabyte markalarından yana olacaktır size. bunların servis hizmeti çok güzel. samsung lg mesela eve geliyor bir sorun çıktığında. ölü piksel vb gibi sorunlar çıkarsa ghosting vb falan asusta çok uğraşırsın uyarmak istedim seni.ben de bunu düşünüyodum da yine de soriyim dedim bi teşekkür ederim hocam iyi forumlar
al kafa rahat0.5 ms yazıyo değeri doğru mu hocam
sağol hocam dikkate alıcam alırkenasus'un sms infoocom şikayetlerine bir göz atın hocam. Benim tavsiyem modelden ziyade samsung lg benq ve gigabyte markalarından yana olacaktır size. bunların servis hizmeti çok güzel. samsung lg mesela eve geliyor bir sorun çıktığında. ölü piksel vb gibi sorunlar çıkarsa ghosting vb falan asusta çok uğraşırsın uyarmak istedim seni.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
al kafa rahat
keşke trendyolda falan satsalar bu fiyata naysla alırdım![]()
Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2SPU 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
sinerji ve pckolik güvenilir hocam alabilirsiniz bu fiyata kaçmaz g sync varsağol hocam dikkate alıcam alırken
Mesaj otomatik birleştirildi:
keşke trendyolda falan satsalar bu fiyata naysla alırdım