HDMI 120 Hz üstünü destekleyemez.Acer KG271Pbmidpx ZeroFrame 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör UM.HX1EE.P01
model kullanıyorum yeni aldım ve bağlantımı hdmı üzerinden alıyorum ama seçeneklerde 165 hz yok.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi forumlar.
Display kullan daha iyi belki o zaman 165 hz yi görürsünAcer KG271Pbmidpx ZeroFrame 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör UM.HX1EE.P01
model kullanıyorum yeni aldım ve bağlantımı hdmı üzerinden alıyorum ama seçeneklerde 165 hz yok.
İyi forumlar.
HDMI 1.4 veya 2.0 ise destekler, daha düşükse desteklemez.HDMI 120 Hz üstünü destekleyemez.
Display port ile dener misin ?Acer KG271Pbmidpx ZeroFrame 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör UM.HX1EE.P01
İyi forumlar.
https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/UM.HX1EE.P01 ürün bu hocam ama hdmi sürümü yazmıyor .HDMI 1.4 veya 2.0 ise destekler, daha düşükse desteklemez.
Şu an kasa olarak laptop kullanıyorum.Display port ile dener misin ?
Laptop'a mı bağlıyorsun monitörü ?https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/UM.HX1EE.P01 ürün bu hocam ama hdmi sürümü yazmıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an kasa olarak laptop kullanıyorum.
Acer KG271Pbmidpx ZeroFrame 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör UM.HX1EE.P01
İyi forumlar.
şu anlık evet.Laptop'a mı bağlıyorsun monitörü ?
açarım.Hdmi 2.0 ya da Display Port kullanman lazım, monitördeki hdmi 2.0 destekliyor ama kullandığın kablonun da, laptoptaki girişin de hdmi 2.0 desteklemesi lazım. Büyük ihtimalle laptoptaki çıkış 2.0 değildir.
Ayrıca sormak istediğim soru monitör hakkında inceleme konusu açabilir misin aynı monitörü satın aldım ama henüz elime ulaşmadı. TN panel ama renkler, görüntü kalitesi vs ne durumda?
şu anlık evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
açarım.
kardeşim açtım hemen bakabilirsin.Hdmi 2.0 ya da Display Port kullanman lazım, monitördeki hdmi 2.0 destekliyor ama kullandığın kablonun da, laptoptaki girişin de hdmi 2.0 desteklemesi lazım. Büyük ihtimalle laptoptaki çıkış 2.0 değildir.
Ayrıca sormak istediğim soru monitör hakkında inceleme konusu açabilir misin aynı monitörü satın aldım ama henüz elime ulaşmadı. TN panel ama renkler, görüntü kalitesi vs ne durumda?