Eviles61
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 452
- İsim
- Miraç Yıldırım
Asus VG278QR 27" 165 Hz 0.5 ms Gaming Monitor Full HD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS 24 VG248QG 1920x1080 165Hz DVI-D Hdmı Dp 0.5ms Vesa Pivot FreeSync G-Sync Oyuncu Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
2 gün önce eline ulaşan 165hz monitörü ilk açtığım zaman şunu diyebilirim ki, ben bilgisayar kullanmıyormuşum. Yıllarca 75hz kullandım oyunlar oynadım bana yağ gibi akıyor ya çok memnunum dedirtti
Veya lann! O adam beni nasıl vurdu veya ben onu görmeden o beni nasıl gördü?? Gibi sorular elbette sorarak adamı ya hileci bellerdim ya da iyi oyuncu falandır derdim
Arkadaşlar siz 75hz de oyun oynamıyorsunuz. 165 de bir başka boyuta geçiyorsunuz oyun yağ gibi akıyor ve aim aldığınız zaman adamı vurma şansınız artıyor
Birebir performansınız %100 oluyor. Yani film de ki o sahnelerin pürüzsüz yağ gibi geçişleri gibi oynuyorsunuz. Gölgeleme yok renkler iyi akıcı oyun.
Son olarak 75hz ve altı kullanan arkadaşlar için şunu diyeyim. Hepimiz kasaya yatırım yapıyoruz ama iş son olarak görüntü de bitiyor. Bütçenizi monitör için harcayın. Arada ki devasa farkı görmüş biri olarak asla pişman olmayacaksınız sevgiler iyi forumlar