Hayır güzel kardeşim. Sen almak istediğini al. Ben tecrübelerimi sana aktarmak için söyledim. Yılbaşından önce almaya çalış.yani zam gelmez mi 3 aya/
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 ay bekliyeyim mi o zaman monitor olmadan
Zam kesin gelirprofesyonel oynamak istiyorum ya nilemiyorum 3 ay zam gelir korkusu var yoksa 3 ay dediğin nedir
3 aya kalmaz 4 5 gün sonra yılbaşında gelirHayır güzel kardeşim. Sen almak istediğini al. Ben tecrübelerimi sana aktarmak için söyledim. Yılbaşından önce almaya çalış.
Zam kesin gelir
Bütçen nedirprofesyonel oynamak istiyorum ya nilemiyorum 3 ay zam gelir korkusu var yoksa 3 ay dediğin nedir
hmHayır güzel kardeşim. Sen almak istediğini al. Ben tecrübelerimi sana aktarmak için söyledim. Yılbaşından önce almaya çalış.
Zam kesin gelir
3 aya kalmaz 4 5 gün sonra yılbaşında gelir
5k maxHayır güzel kardeşim. Sen almak istediğini al. Ben tecrübelerimi sana aktarmak için söyledim. Yılbaşından önce almaya çalış.
Zam kesin gelir
3 aya kalmaz 4 5 gün sonra yılbaşında gelir
Bütçen nedir
Bana az müsade et5k max
tabi kii hocam müsade sizindirBana az müsade et
benim dayimin excalibur monitoru vardi va paneldi galjba gozlerim kanadiArkadaşın dediği gibi hz kadar ghosting ve ms de önemli fps oyunlarında.
o model ghosting canavarı.tabi kii hocam müsade sizindir
benim dayimin excalibur monitoru vardi va paneldi galjba gozlerim kanadi
Yılbaşından sonra mutlaka zam gelecektir ancak 240hz'de tabii ki farklı oluyor.yani zam gelmez mi 3 aya/
3 ay bekliyeyim mi o zaman monitor olmadan
hayırdır kardeş adam sadece valorant oynuyorum diyor sen ne saçmalıyorsun yok cyrsis bf rdr2 ben de zaten fps oyunlarında fark ettiğini söylüyorumHayırdır kardeş fps oynuyor adam. Ne önemi var diğer oyunlarda. Crysis veya rdr2 oynarken 144 den sonrası anlaşılmaz. Anlaşılırda olsa da olur olmasa da. Koşan atı daha rahat mı vuracaksın. Online oyunlarda ghosting, MS, Hz gibi değerler yüzünden cs ve valorant dışı önemsiz. Almak istiyorsan alabilirsin.