Attığın model güzel bir model, bütçen daha fazla artmadıkça başka öneri yapamam. Biraz daha çıksaydı güzel 240lar bulunabilirdi.5k-6k bütçeye bu mu alınır yoksa baska önerileriniz var mı?
6kya samsung odyssey 240 hz vardi ama 27 inçAttığın model güzel bir model, bütçen daha fazla artmadıkça başka öneri yapamam. Biraz daha çıksaydı güzel 240lar bulunabilirdi.
Knk şimdi sana 5 model atıyorum mümkünse bunların dışına çıkma. Çünkü viewsonic in ana işi monitör, Asus un da ikincil işi. Güvenilir yani. Bana kalırsa bütçeni hiç artırma. 23.8 inç 180 Hz olanı al geç.bu alinir mi? https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam butcemi 6k yaptim suanlik
bütcem 6k oldu samsung çekicem hlcam haberiniz olsunKnk şimdi sana 5 model atıyorum mümkünse bunların dışına çıkma. Çünkü viewsonic in ana işi monitör, Asus un da ikincil işi. Güvenilir yani. Bana kalırsa bütçeni hiç artırma. 23.8 inç 180 Hz olanı al geç.
Valorantı hangi seviyede oynuyorsun? Radiant, espor seviyesiyse 165 kurtarmaz. En az 240 şart.
şuanlik rankım yok ama profesyonel oynayacağımValorantı hangi seviyede oynuyorsun? Radiant, espor seviyesiyse 165 kurtarmaz. En az 240 şart.
hayirli olsun simdiden o zaman6kya samsung alicam ya 240 hz
Profesyonel olmayı düşünüyorsan radianta 144 hz monitörle de çıkılır. Başlangıçta iyi bi 144-165 şuanlık seni kurtarır. Radianta çıktıktan ve çok üst seviye oyuncularla oynamaya başlayınca en az 240-360 hz bir monitör almanı öneririm. Anladığım kadarıyla şuanlık yeterli paran yok. Dediğim gibi idarelik 144-165 hz alabilirsin şuanlık.bütcem 6k oldu samsung çekicem hlcam haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanlik rankım yok ama profesyonel oynayacağım
yani butcem var 6k sonra zam gelir hic alanamProfesyonel olmayı düşünüyorsan radianta 144 hz monitörle de çıkılır. Başlangıçta iyi bi 144-165 şuanlık seni kurtarır. Radianta çıktıktan ve çok üst seviye oyuncularla oynamaya başlayınca en az 240-360 hz bir monitör almanı öneririm. Anladığım kadarıyla şuanlık yeterli paran yok. Dediğim gibi idarelik 144-165 hz alabilirsin şuanlık.
Peki 2. El düşünür müsün? 2. Elde daha kaliteli monitörler bulursun. senin bütçende pek kaliteli 240 hz monitör göremedim.yani butcem var 6k sonra zam gelir hic alanam