TsuFrankWoli
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Bütçe nedir? Kartta mining yapılmış mı güvenlik etiketi duruyor mu? Garantisi var mı? Evet düşük gözüküyor benim yaptığım testte hatırladığım kadarıyla 1650 zotac kartla furmarkt testinde sonuç olarak 58-60 arası fps aldığımı hatırlıyorum. Eğer 53 fps veriyorsa uzak durmanı öneririm.Merhabalar ikinci el 1650 ekran kartı bakıyorum. Asus phonix tek canlı ddr6 kartın test sonuçları bu şekilde bana düşük geldi bilgi olan var mı?
Fatura atması bir şey değişmiyor mining yapılmış olabilir. Güvenlik etiketi durması iyi lakin umarım biosla oynanmamıştır kartın. Mining yapanlar daha fazla kazım yapabilmek adına biosla oynuyor iki gün sonra karta bir şey olduğunda yetkili servise götürdüğünde servis kartın biosuyla oynandığını anlıyor ve garanti dışı bırakıyor bilgine.Bütçem 2500 Kartın faturasını attı 1 sene önce almış. Güvenlik etiketi duruyor açılmamış kart. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Kartın sicakligida düşük geldi denetim masasından güç kısılmış olabilir mi diye düşündüm. Çünkü 70 derecenin üstünde genelde bu kartta sonuçlar tek fanliBütçe nedir? Kartta mining yapılmış mı güvenlik etiketi duruyor mu? Garantisi var mı? Evet düşük gözüküyor benim yaptığım testte hatırladığım kadarıyla 1650 zotac kartla furmarkt testinde sonuç olarak 58-60 arası fps aldığımı hatırlıyorum. Eğer 53 fps veriyorsa uzak durmanı öneririm.
Tek fanlı kart kullanmadım ama sıcaklık olarak diğer kartlara göre daha sıcak çalışması gerek.Kartın sicakligida düşük geldi denetim masasından güç kısılmış olabilir mi diye düşündüm. Çünkü 70 derecenin üstünde genelde bu kartta sonuçlar tek fanli
Driver etkiler mi hocam yeni kartı sokup yaptım testi dedi kendisiTek fanlı kart kullanmadım ama sıcaklık olarak diğer kartlara göre daha sıcak çalışması gerek.
Yükleyip yapsın bir şey değişeceğini sanmıyorum.Driver etkiler mi hocam yeni kartı sokup yaptım testi dedi kendisi
Tekrar rahatsız ediyorum da hocam bu testte cpu nun bir etkisi var mı bu testte.Yükleyip yapsın bir şey değişeceğini sanmıyorum.