Ryzen 5 2600-3600 ya da Ryzen 3 3100 gibi işlemciler ile gayet güzel bir şekilde kullanılıyor. Ömrü çok kısa değil.dediğim gibi yanındaki işlemciye bağlı, 1650s kullanan bi adamın gidipte son nesil işlemciler kullanmasını bekleme, dengi olan işlemcilerle çoğu oyunu oynatsada yeni nesil ve çıkacak olan oyunları rahat oynatmaz
yani benim yazdıklarımı şöyle bi tam okusan ne demek istediğimi anlayacaksın, yanındaki işlemci ve rame bağlı diyorum
e yani kart zaten eski değil ama çokta performanslı değilRyzen 5 2600-3600 ya da Ryzen 3 3100 gibi işlemciler ile gayet güzel bir şekilde kullanılıyor. Ömrü çok kısa değil.
F/P kart. Max 4 senesi var. RX 580 den daha performanslı, 590 ile kafa kafaya. Tek dezavantajı 4 GB VRAM’e sahip olması.e yani kart zaten eski değil ama çokta performanslı değil
evet bende zaten 1650 kullanıyorum 3 4 senesi var max dediğin gibiF/P kart. Max 4 senesi var. RX 580 den daha performanslı, 590 ile kafa kafaya. Tek dezavantajı 4 GB VRAM’e sahip olması.
1650 de güzel bir kart ama bence nVidia’nın bir tuzağı gibi. Tamam, belki bütçe dostu ama azıcık daha koyup 1650S almak daha mantıklı. 1650 ile 1650S arasındaki performans farkı, bence gözardı edilebilecek bir fark değil.evet bende zaten 1650 kullanıyorum 3 4 senesi var max dediğin gibi
haklısın ben 1650 2.200 den 1700e düştüğü için almıştım, yoksa super modeli daha iyi1650 de güzel bir kart ama bence nVidia’nın bir tuzağı gibi. Tamam, belki bütçe dostu ama azıcık daha koyup 1650S almak daha mantıklı. 1650 ile 1650S arasındaki performans farkı, bence gözardı edilebilecek bir fark değil.
Tabii, 1600 serisi güncel bir seri olduğu için; içinde bulunan tüm kartlar güzeldir.
valhalla da low da 60 fps alıyor. o da 70-50 arası.2 Sene sonra çıkacak güncel cyberpunk gta rdr2 gibi oyunları ultra da açamaz fakat yine orta ayarlarda 60FPS sağlar,
Ne zaman güncel oyunlara ''bu kart yetemez'' diyeceğimizi soruyorsan da tahminen 3, 3 buçuk yıl.
Çok abartmışsınız şuan çoğu oyunu yüksekte oynatabiliyor.Yeni nesil oyunları orta ayarlarda pek oynatmaz kanka
tekrar tekrar söylemekten bıktım yanında sağlam bir işlemcide var ise oynatabilir tamam haklısın , ben diyorum ki tek başına işlev görmeyen bir kart artık okumadan yanıt vermek için yanıt vermeyin lütfenÇok abartmışsınız şuan çoğu oyunu yüksekte oynatabiliyor.
Ben konuya ilk girdiğimde direk senin yorumunu görüp cevap yazdım diğer yorumları okumadan.tekrar tekrar söylemekten bıktım yanında sağlam bir işlemcide var ise oynatabilir tamam haklısın , ben diyorum ki tek başına işlev görmeyen bir kart artık okumadan yanıt vermek için yanıt vermeyin lütfen![]()
bundan bahsediyorum zaten, okusan anlardın aynı şeyi dediğimiziBen konuya ilk girdiğimde direk senin yorumunu görüp cevap yazdım diğer yorumları okumadan.