Neler Yeni

1650 Super ile solo RVN mining yapabilir miyim?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Halihazırda Ethermine üzerinden kazım yapıyorum lâkin solo mining yapmak istiyorum. 1650 Super ile solo mining yapabilir miyim? Şuan aylık 300-350 lira falan kazıyorum zaten. Solo yaparsam işi şansa bırakmış oluyorum biliyorum ama bir şeyler düşürme şansım olur mu? Daha önce bu kart ile solo RVN mining yapmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Halihazırda Ethermine üzerinden kazım yapıyorum lâkin solo mining yapmak istiyorum. 1650 Super ile solo mining yapabilir miyim? Şuan aylık 300-350 lira falan kazıyorum zaten. Solo yaparsam işi şansa bırakmış oluyorum biliyorum ama bir şeyler düşürme şansım olur mu? Daha önce bu kart ile solo RVN mining yapmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
İşi şansa bırakmıyorsun da ödemeyi çok geç ve toplu olarak alıyorsun diyelim daha doğru olur. Ödemeyi geç almak sorun değilse havuza komisyon vermemek için solo yapılabilir.

(Yalnız RVN mining için bir bloğu 1650S ile tek başına çözmek ne kadar zaman alır bir fikrim yok, süre çok uzunsa bence havuzla devam et.)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
bende de aynı karttan var yapmak mantıklı mı aylık getirisi nedir

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşi şansa bırakmıyorsun da ödemeyi çok geç ve toplu olarak alıyorsun diyelim daha doğru olur. Ödemeyi geç almak sorun değilse havuza komisyon vermemek için solo yapılabilir.

(Yalnız RVN mining için bir bloğu 1650S ile tek başına çözmek ne kadar zaman alır bir fikrim yok, süre çok uzunsa bence havuzla devam et.)
Bende bunları merak ediyorum zaten. Solo yaparsam ne kadar sürede kazanabilirim, havuza göre ne kadar fazla kazanabilirim vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de aynı karttan var yapmak mantıklı mı aylık getirisi nedir
12.5 Mh/s ile aylık 40$ falan bırakıyor.

Son düzenleme:

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Bende bunları merak ediyorum zaten. Solo yaparsam ne kadar sürede kazanabilirim, havuza göre ne kadar fazla kazanabilirim vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12.5 Mh/s ile aylık 40$ falan bırakıyor.
7/24 açık olarak mı 12.5 mh ile 40 dolar getirisi oluyor

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom