Neler Yeni

1650s = Inno3d, Galax, Colorful

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Arkadaşlar hangi marka iyidir ? FPS farkı olmayacağını duydum fakat fan sesi, ürün kalitesi falan devreye giriyor.

Colorful = 1.393,44 TL

Galax = 1.489,99 TL

Inno3d = 1.439,99 TL

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
INNO3D yada Galax alabilirsin sorun olmaz. Performansları yakındır muhtemelen. Görüntüsü hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alın.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
INNO3D yada Galax alabilirsin sorun olmaz. Performansları yakındır muhtemelen. Görüntüsü hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alın.
kararsızım işte :D galax arada 1400tl düşüyor tabi inno3d alırsam 40tl veririm bişey olmaz

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Galax EX modelleri genelde hem kaliteli hem de soğutması çok iyi olur yani bu model iyi ama twin x2 aslında giriş bir model tabi üst kartlar için konuşuyorum galax EX olukça iyi galax alın.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Arkadaşlar hangi marka iyidir ? FPS farkı olmayacağını duydum fakat fan sesi, ürün kalitesi falan devreye giriyor.

Colorful = 1.393,44 TL

Galax = 1.489,99 TL

Inno3d = 1.439,99 TL
galax veya inno3d

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
galax veya inno3d
colorful öneren yok zaten anladığım kadarıyla, peki o 2 si arasından hangisi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galax EX modelleri genelde hem kaliteli hem de soğutması çok iyi olur yani bu model iyi ama twin x2 aslında giriş bir model tabi üst kartlar için konuşuyorum galax EX olukça iyi galax alın.
üst seviye kart değilde bu giriş seviyesi için inno3d iyi midir? galiba gamegaraj da inno3d kullanıyordu herhangi bir problem duydunuz mu?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

üst seviye kart değilde bu giriş seviyesi için inno3d iyi midir? galiba gamegaraj da inno3d kullanıyordu herhangi bir problem duydunuz mu?
1650 super gibi bir kartta zaten modelin bir önemi yok ama almışken iyi olanı alın galax EX daha mantıklı.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
1650 super gibi bir kartta zaten modelin bir önemi yok ama almışken iyi olanı alın galax EX daha mantıklı.
teşekkürler, yorumunuz için indirim bekleyebilirim teknobiyotik 1390-1400 tl seviyesine çekebilir zaten bayramdan dolayı kargolar çalışmıyor bekleyeceğim.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnno3d'nin 1660 twin x2 modelini kullanmaktayım.Özellikle soğutması bakımından memnunum.Fanlar zaten belli bir sıcaklığa kadar çalışmıyor.Sesi beni özellikle hiç rahatsız etmedi.O bakımdan farketmedim.Markayı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yiğit Emre Özen

Burdan alabilirsiniz. Daha uygun fiyat.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç

Burdan alabilirsiniz. Daha uygun fiyat.
stokta yok yorumları gelmesin diye bu linki kullanmadım, teşekkür ederim yinede. Galax alacaksam buradan alacağım fakat stoklara tekrar gelir mi bilemiyorum

İnno3d'nin 1660 twin x2 modelini kullanmaktayım.Özellikle soğutması bakımından memnunum.Fanlar zaten belli bir sıcaklığa kadar çalışmıyor.Sesi beni özellikle hiç rahatsız etmedi.O bakımdan farketmedim.Markayı tavsiye ederim.
teşekkür ederim. Galax ile Inno3d arasında kaldım, eğer çok fark yoksa ucuz olanı alırım. :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
stokta yok yorumları gelmesin diye bu linki kullanmadım, teşekkür ederim yinede. Galax alacaksam buradan alacağım fakat stoklara tekrar gelir mi bilemiyorum

teşekkür ederim. Galax ile Inno3d arasında kaldım, eğer çok fark yoksa ucuz olanı alırım. :)
İkisi de iyi marka.Dediğiniz gibi yapın.)

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
bende galax var çok memnunum

Colorful = 1.393,44 TL

Galax = 1.489,99 TL

Inno3d = 1.439,99 TL
bende galax var çok memnunum

Top Bottom