1650super 4gb vs 5500xt 8gb

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Sizce hangisi arkadaşlar?

5500XT ile oyunlarda biraz fazla performans alırsın fakat bu biraz da marka modele bağlı. Soğutma kalitesi, OC potansiyeli vs. birçok etken var kart seçiminde. Bana soracak olursan; GTX 1650Super Rog Strix satıldı geçtiğimiz cuma. Sanırım 1749TL idi tam hatırlamıyorum. İki kart arasında kalsam onu tercih ederdim.

5500XT ile oyunlarda biraz fazla performans alırsın fakat bu biraz da marka modele bağlı. Soğutma kalitesi, OC potansiyeli vs. birçok etken var kart seçiminde. Bana soracak olursan; GTX 1650Super Rog Strix satıldı geçtiğimiz cuma. Sanırım 1749TL idi tam hatırlamıyorum. İki kart arasında kalsam onu tercih ederdim.
Dostum neyin kafasındasın 5500XT 8GB her iki karttanda daha performanslı.

Öncelikle bir şeyin kafasında değilim. Üslübunuza dikkat edin. Kastettiğiniz şeylere, soruya göre değişir. 5500XT 4 veya 8GB seçenekleri ile gelen bir kart. 4GB 5500XT ile GTX1650 Super arasında ne kadar fark var? Kart kalitesi üst seviye veya alt seviye olunca farklar değişmiyor mu? Sorulan sorular açık ve net değil. Sadece ikisi kıyaslanırsa 5500XT daha performanslı diye belirttim. OC işin içine girince değişmeyecek mi mesela ?Verilen cevaplardan önce sorulan soruya göre hareket edin.

5500 XT 8 GB.

Öncelikle bir şeyin kafasında değilim. Üslübunuza dikkat edin. Kastettiğiniz şeylere, soruya göre değişir. 5500XT 4 veya 8GB seçenekleri ile gelen bir kart. 4GB 5500XT ile GTX1650 Super arasında ne kadar fark var? Kart kalitesi üst seviye veya alt seviye olunca farklar değişmiyor mu? Sorulan sorular açık ve net değil. Verilen cevaplardan önce sorulan soruya göre hareket edin.
Kartın kalitesi bir şeyi değiştirmiyor sadece kartın soğutma kalitesini değiştiriyor.Soruların açık ve net olmasına gerek yok.
5500XT her iki karttanda daha güçlüdür,he dersinizki kaliteli olunca ne oluyor diye soğutması iyi oluyor.

Kartın kalitesi bir şeyi değiştirmiyor sadece kartın soğutma kalitesini değiştiriyor.Soruların açık ve net olmasına gerek yok.
5500XT her iki karttanda daha güçlüdür,he dersinizki kaliteli olunca ne oluyor diye soğutması iyi oluyor.
Firmalar da kartları öylesine soğutuyorlar. Öylesine GPU SHADER MEMORY hızları belirliyorlar. 60 derece veya 80 derece olunca da hiçbir fark olmuyor. Çünkü 60 derece olana voltaj verip performansı arttırılınca da hiçbir şey değişmiyor. Ben GamingZ alırken 60 derece olmasını, kasam serin olsun diye istiyorum. Çünkü elimi karta yakınlaştırınca sıcaklık hissetmeyeyim falan. İyi forumlar

Firmalar da kartları öylesine soğutuyorlar. Öylesine GPU SHADER MEMORY hızları belirliyorlar. 60 derece veya 80 derece olunca da hiçbir fark olmuyor. Çünkü 60 derece olana voltaj verip performansı arttırılınca da hiçbir şey değişmiyor. Ben GamingZ alırken 60 derece olmasını, kasam serin olsun diye istiyorum. Çünkü elimi karta yakınlaştırınca sıcaklık hissetmeyeyim falan. İyi forumlar
Teşekkür ederim,bilginiz için iyi forumlar.

Bu arada arkadaş haklı, hız aşırtma performansı çok iyi, Abdullah abi bile yaptığı Cyberpunk testinde gördü 5500XT 8GB sadece 1FPS ile önde ama 1650S stok halde düzgün hız aşırtma ile 5500XT 8GB'ı geçer.

1650 super OC (fabrikadan OveRCLoCKLu) değilse şayet => 5500xt 8gb daha iyi olur.

Bu arada arkadaş haklı, hız aşırtma performansı çok iyi, Abdullah abi bile yaptığı Cyberpunk testinde gördü 5500XT 8GB sadece 1FPS ile önde ama 1650S stok halde düzgün hız aşırtma ile 5500XT 8GB'ı geçer.
Hocam stok hallerini konuşmuyormuyduk benimmi kafam karıştı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri