Neler Yeni

165HZ 144'E göre daha yavaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
berke can
dostum iade edemezsin boşa uğraşma garantiye yollasan da sorun yok diyip geri yollarlar o senin gözünle alakalı olabilir bence 144hzde kullan zaten 144 ile 165 arasında hiçbir fark yok hatta ben 180 hz kullanıyorum 144 ile aynı akıcılık

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant
Bu paneller zaten genelde 144Hz oluyor overclock ile 165 yapıyorlar. Gerçek 165Hz panelleri 180Hz diye satıyorlar genelde. Panelin 165Hz stabilitesinde bir sorun oluyor olabilir.
Doğrudur hocam ama benim anlayamadığım şey birisi 144hz birisi 165hz doğal olarak 165hz daha akıcı olmalı ama iğrenç bir görüntü oluyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Kutunun içinden çıkan orjinal DP kablosu ile kullanıyorum ona rağmen garip şekilde 165hz çok daha yavaş
O zaman başka bir şey gelmiyor aklıma maalesef.
1080p 144-165 farkı nasıl orada da aynı durum mu geçerli

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant
dostum iade edemezsin boşa uğraşma garantiye yollasan da sorun yok diyip geri yollarlar o senin gözünle alakalı olabilir bence 144hzde kullan zaten 144 ile 165 arasında hiçbir fark yok hatta ben 180 hz kullanıyorum 144 ile aynı akıcılık
Bende iade olacağını pek düşünmüyorum zaten normale göre çok daha uygun bir fiyata aldığım için kendimi avutabilirim, her geçen gün fiyatlar artmasa ufak ufak kenarıya para atarak 240hz full HD bir monitör alabilirim ama bugün 5 liraysa yarın 8-9 oluyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman başka bir şey gelmiyor aklıma maalesef.
1080p 144-165 farkı nasıl orada da aynı durum mu geçerli
Hocam tek tek tüm çözünürlükleri denedim durum yine aynı. 120hzde bile 165hzden daha iyi bir akıcılık var.

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
Bende iade olacağını pek düşünmüyorum zaten normale göre çok daha uygun bir fiyata aldığım için kendimi avutabilirim, her geçen gün fiyatlar artmasa ufak ufak kenarıya para atarak 240hz full HD bir monitör alabilirim ama bugün 5 liraysa yarın 8-9 oluyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tek tek tüm çözünürlükleri denedim durum yine aynı. 120hzde bile 165hzden daha iyi bir akıcılık var.
Muhtemelen bir yerde bir ayarı atlıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant
Muhtemelen bir yerde bir ayarı atlıyorsunuz
Monitörün menüsündeki tüm ayarları, windowsun, hatta ekran kartının uygulamasının tek tek tüm ayarlarını denedim ancak durum yine aynı. 144hz nasıl 165'den daha akıcı olabiliyor aklım almıyor. Garantiye yollamam şart

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
Monitörün menüsündeki tüm ayarları, windowsun, hatta ekran kartının uygulamasının tek tek tüm ayarlarını denedim ancak durum yine aynı. 144hz nasıl 165'den daha akıcı olabiliyor aklım almıyor. Garantiye yollamam şart
Yollamadan bir destek almayı deneyin, yollamadan önce de videosunu çekin hocam. Kargoda kolay kırılabilen cihazlar. Sonra size mâl etmesinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant
Yollamadan bir destek almayı deneyin, yollamadan önce de videosunu çekin hocam. Kargoda kolay kırılabilen cihazlar. Sonra size mâl etmesinler.
Öyle yapacağım hocam önce iletişime geçip derdimi anlatırım baktım olmuyor başıma bir bela gelmemesi için cihazın videosunu çeker daha sonra garantiye yollarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
berke can
  • Rapid Boost (165 + 1ms) – Experience smooth gaming with a blazing fast refresh rate and response time.
ürünün sitesinde böyle bir şey yazıyor yani aslında monitörün zaten 144hz lakin overclock ile yani rapid boost ile 165e çıkabiliyor o yüzden saf 144 daha iyi geliyor gözüne bu çoğu monitörde var ve devre dışı bırakılması daha iyi genelde o yüzden 144de kullanmalısın bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant
  • Rapid Boost (165 + 1ms) – Experience smooth gaming with a blazing fast refresh rate and response time.
ürünün sitesinde böyle bir şey yazıyor yani aslında monitörün zaten 144hz lakin overclock ile yani rapid boost ile 165e çıkabiliyor o yüzden saf 144 daha iyi geliyor gözüne bu çoğu monitörde var ve devre dışı bırakılması daha iyi genelde o yüzden 144de kullanmalısın bence
O zaman garantiye yollasam bile bir şey olmaz. Tek çare iade talebi oluşturmak büyük ihtimalle oda red yer zaten. Herkese teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Top Bottom