1MS ile 4MS ayırt edicek insan daha bulunamadı, bulunduğunda Guiness ile iletişime geçsin.
1MS ile 4MS ayırt etmek imkansız denebilir.
1MS ile 4MS ayırt edicek insan daha bulunamadı, bulunduğunda Guiness ile iletişime geçsin.
1MS ile 4MS ayırt etmek imkansız denebilir.
Bunu durdurmak imkansız gibi bir şey oldu artık. Bir süre insanları ikna etmeye çalıştım ama sonradan fark ettim ki bu bizim işimiz değil, içerik üreticilerinin işi. Boşver, herkes ne alırsa alsın, bize almıyorlar ya. Başkalarına da aradaki farkı söylemeden hangisini istiyorsun demeden direkt IPS demeseler iyi de yapıyorlar işte.VA'ya yapılan bu haksızlık nedir ya? VA alma çöp algısı.
@RTX3070 bununla alakalı çok güzel bir yazı paylaşmıştı.
Peki hocam 1080P VA alınır mı?Bunu durdurmak imkansız gibi bir şey oldu artık. Bir süre insanları ikna etmeye çalıştım ama sonradan fark ettim ki bu bizim işimiz değil, içerik üreticilerinin işi. Boşver, herkes ne alırsa alsın, bize almıyorlar ya. Başkalarına da aradaki farkı söylemeden hangisini istiyorsun demeden direkt IPS demeseler iyi de yapıyorlar işte.
Alakası yok Acer 165 hz TN panel monitörüm vardı sattığıma pişmanımTN olmasın zaten. Monitörde renk yok resmen
Bu soru genel anlamda daha çok detay isteyen bir soru. Ben şimdi gidip de kimseye Samsung G5 ne güzel VA panel bunu al demem çünkü bu monitörde ghosting çok çok fazla.Peki hocam 1080P VA alınır mı?
Peki hocam 27INCH öneriniz var mı? Bütçe maksimum 2000. 144HZ olmalı en az.Bu soru genel anlamda daha çok detay isteyen bir soru. Ben şimdi gidip de kimseye Samsung G5 ne güzel VA panel bunu al demem çünkü bu monitörde ghosting çok çok fazla.
İstersen buna ayrı konu aç, şu anki konu dağılmasın.Peki hocam 27INCH öneriniz var mı? Bütçe maksimum 2000. 144HZ olmalı en az.
Açtım hocam.İstersen buna ayrı konu aç, şu anki konu dağılmasın.