165Hz ile 240Hz arasında çok fark olur mu?

acer 144hz ekrandan benq 1ms 240hz ekrana geçtim farkı hissettim ama renk açısından leş :D masa üstüne koyacağın wallpaperlar bile fark eder öyle söyleyeyim ama oyun açısından mükemmel ben fps oyunları için aldım , biraz paraya kıyıp üst düzey almanı öneririm her oyuna göre özel modlama yapabiliyor ve profesyonellerin o oyunlarda cs go veya valorant hangi ayarlarda oynadıklarını görüp ona göre yapabiliyorsun , şahsen ben memnunum tn panel 240hz geçmekten ve nvdia ekran kartına geçiyorum nasipse refleks teknolojisiylede biraz ms kısıyor , her türlü adamlara göre öne geçersin , mesela 60 hz 75hz adamlar beni koşarak vuruyorum olarak görüyor , zaten videoları izlemişsindir çok fark var ama 165 den 240hz geçeceğin ekrana göre fark eder 2000tl 240hz ile , 4000 240hz aynı değildir :) buraya kadar okuyana kalp <3

TN Panelin gecikmesi düşük olduğu için e-sporcular genelde TN panel tercih eder ama sen e-sporcu değilsen o çokta önemli değil.

165Hz ile 240Hz arasında gözle görülür bir fark olmaz.

60 Hz ile 144hz arasında fark bariz belli oluyor.
Ama 144hz ile 240hz arası bana gereksiz geldi Csgo,Pubg Lite Harici.

Hocam çok yanlış sulardasınız :D FPS oyunu odaklı istiyorum diyorsunuz ancak bu istediğiniz modellerden birisi 27" diğeri de 24" curved. Yani 27" olana hiç bakmayın, FPS oyunları için tavsiye etmiyorum. Diğerine gelecek olursak fiyatı olarak gayet iyi ancak ben 24"de kavis kullanmak istemezdim. Direkt 24" düz panel bakarsanız daha iyi olur
Tamam hocam teşekkürler

75 hz daha fazla görürsün ve ikisinide baksan aradaki 75 hz farkı anlarsın net bi şekilde

240hz tavsiyem : https://www.itopya.com/dell-25-aw25...ps-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-monitor/ geçen haftaya kadar 2.700TL'di fiyatı muhakak indirime giriyor.

144hz tavsiyem : https://www.hepsiburada.com/benq-mo...v_P-bOF8F3yUbKrOYZRoCzNwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
İndirimle beraber 2300tl'ye geliyor ve kendim kullanıyorum.Her açıdan mükemmel bir monitör.İPS panel ve hareket bulanıklığı özelliği parlaklığı kısmadan kullanabiliyorsun,yani hem e-spor için muhteşem hem hikayeli oyunlar için muhteşem.Bu monitör hakkında daha fazla bilgi almak istersen incelleme videosu linkini bırakıp ufo testini gösterebilirim tam anlamıyla şahane !

olur kesinlikle yan yana deneyince mouse da bile hissediliyor akıcılık farkı.

Geri