ahmet.ershn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
Gelmezde gereksiz bence 180e sabitleyin yeter bence ekran kartı işlemci çok yorulmaz en azındanMonitörüm 165Hz valorantta 165 fps'e sabitleyeyim mi yoksa yüksek fps mi alayım? Sabitlemeyince 300-500 arası fps alıyorum. Fazladan zarar gelir mi?
Zarar gelmez fakat bir şey de değişmez oyunu yine 165 FPS akıcılığında oynarsın.Monitörüm 165Hz valorantta 165 fps'e sabitleyeyim mi yoksa yüksek fps mi alayım? Sabitlemeyince 300-500 arası fps alıyorum. Fazladan zarar gelir mi?
Ve tavsiyem özellikle rekabetçi oyunlarda sabit 165 oynamanız dalgalanma vb. gibi etkenler olmaz sabit bir değere alışırsanız oyunda gösterdiğiniz performans şüphesiz daha iyi olacaktır.Zarar gelmez fakat bir şey de değişmez oyunu yine 165 FPS akıcılığında oynarsın.
Monitor markan neValla bende g sync açık, 162 Fps sabitledim flickering de yapmıyor bu sayede yağ gibi.
Huawei Mateview GT27"Monitor markan ne
Bende de aynı monitör var sistemin ne hangi ayarlarda oynuyorsun valorantıHuawei Mateview GT27"
3060 Ti, i5 11400 var her şey fullde 2k çözünürlükteBende de aynı monitör var sistemin ne hangi ayarlarda oynuyorsun valorantı