msı olanı al gec
İnan hiç anlamıyorum monitörlerden philipsin monitörleri nasılHocam artılarını yazıyorum ona göre al derim
Viewsonic Artıları
Dahili hoparlör
0.5ms MPRT
DP 1.4
180hz Native
MSI Artıları
Parlaklık ve renk gamı
HDMI 2.0b
Ben olsam viewsonic alırdım![]()
philipsin evniaları güzeldi bayaİnan hiç anlamıyorum monitörlerden philipsin monitörleri nasıl
Neler oynayacaksın senin monitörden aradığın şey tam olarak ne onu söylesen aslında sana en uygun monitörü önerebilirim dostum ve bütçe için tam olarak bir fiyat belirler misin?İnan hiç anlamıyorum monitörlerden philipsin monitörleri nasıl
Hocam viewsonicde pek bilinmiş bir marka değil yinelmek istemem Msi'da kötü diyenler varphilipsin evniaları güzeldi baya
tabii ki hocam LoL,csgo,cod ve hikayeli oyunlar oynarım dahili hoparlöre gerek yok harici ucuz birtane alabilirim bütçe 5600philipsin evniaları güzeldi baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neler oynayacaksın senin monitörden aradığın şey tam olarak ne onu söylesen aslında sana en uygun monitörü önerebilirim dostum ve bütçe için tam olarak bir fiyat belirler misin?
Viewsonic profesyonel bir monitör markası hocam çok köklü ve uzun zamandır piyasadalar.Hocam viewsonicde pek bilinmiş bir marka değil yinelmek istemem Msi'da kötü diyenler var
Doğrudur hiam pek bı haber deglim fakat benim önerdiğim bütçe maksimum 5600 sizin önerdikleriniz 4.000 bandında daha kaliteli monitörler önerebilir misiniz?Viewsonic profesyonel bir monitör markası hocam çok köklü ve uzun zamandır piyasadalar.
Hocam Attığım 2 ürün arasından veya onların 27inç boyutunu alabilirsiniz onun haricinde Philipsin şu monitörünü tercih edebilirsiniz:Doğrudur hiam pek bı haber deglim fakat benim önerdiğim bütçe maksimum 5600 sizin önerdikleriniz 4.000 bandında daha kaliteli monitörler önerebilir misiniz?