2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Drop yemiyorsa 144 de kalsın hocam 144 sabit oynamak en iyisi hatta monitörünüzün hz sine göre ayarlayın hep fpsi ekran kartını da işlemciyi de zorlamamış olursunuzama eskiden 144fps üstüne çıkabiliyordum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya bütün oyunlarda düşük grafik falan fark etmiyor hep yapıyor
işlemciyi ve erkan kartını zoralasın zaten iyi soğutmaları var zorlarsa daha iyi performans alırım zatenDrop yemiyorsa 144 de kalsın hocam 144 sabit oynamak en iyisi hatta monitörünüzün hz sine göre ayarlayın hep fpsi ekran kartını da işlemciyi de zorlamamış olursunuz
değil xeon 3440 DDDDda-3 mü PC
İstersen 1000 fps al. Görebileceğin max 144. Boşa aksiyonlara gerek yok.işlemciyi ve erkan kartını zoralasın zaten iyi soğutmaları var zorlarsa daha iyi performans alırım zaten
yahu anlatamıyorum galiba eskiden 144fps üstüne alıyorduuuuuuuuuuuuuumİstersen 1000 fps al. Görebileceğin max 144. Boşa aksiyonlara gerek yok.
Ya tamam bir şekilde sabitlenmiş o sabitlemeyi kaldırırsan yine 144 fps üstü alacaksın ama diyorum ki gerek yok çıkmana. Vsync fln aç hatta yırtılmaları önlesin. Gsync de açabilirsin.yahu anlatamıyorum galiba eskiden 144fps üstüne alıyorduuuuuuuuuuuuuum
yok ya knk ben öyle yapmak istemiyorum ya tercihim buYa tamam bir şekilde sabitlenmiş o sabitlemeyi kaldırırsan yine 144 fps üstü alacaksın ama diyorum ki gerek yok çıkmana. Vsync fln aç hatta yırtılmaları önlesin. Gsync de açabilirsin.
Dostum fps sabitleyen ayarlar vardır. Vsync, gsync, freesync... Sen nvdia kullanıyorsun gsync açılmış olabilir. Oyunlarda vsync açmış olabilirsin iyice kontrol et. Aklıma başka bir şey gelmiyor.yok ya knk ben öyle yapmak istemiyorum ya tercihim bu
ben anlatamıyorum galiba nasıl yapabiliriiiiiimDostum fps sabitleyen ayarlar vardır. Vsync, gsync, freesync... Sen nvdia kullanıyorsun gsync açılmış olabilir. Oyunlarda vsync açmış olabilirsin iyice kontrol et. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
PC hızlandırma rehberleninde temp vesaire dosyaları sildiklerinde oyunun texture gen dosyaları değişir eğer kendin böyle hızlandırma için adım uyguladıysan olmuş olabilir ki bu zaten yazılımsal problem bu da sana format atman gerektiğini belirtiyor format at yüzde 95 düzelir ya da vsync gsync açıksa kapatöncelikle merhabalar 1660 superin driverini yenilediğimden beri şikayetçiyim şikayetim şu tüm oyunlarda 144fps üstüne çıkamıyor monitör 144hz ama 144fps üstüne çıkamıyor driveri sildim tekrar kurdum ama düzelmedi oyunların fps sabitlemelerni kaldırsam bile aynı fps veriyor geforce experince ile alakalı olabilir diye buraya yazmak istedim drvier ile alakalıda olabilir