Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
Binance poolda damı geçerli bu ? Şuan ethermine kullanıyorum.güzel sıcaklık 60 derecede tutmaya çalışın
0.01 olduktan sonra yatırma emri verilir ve mesela 14 günde 0.01500 kazdın diyelim hesabına 14.günde o 0.01500 yatar
burada kilit nokta 0.01 i geçmek
YapılırArkadaşlar elimde 1660S var bu işlerede ufak merakım var ama bilgim yok. Sizce yapılır mı zararlımı çıkarım karlı mı ?
binance pool da kazdığın eth günlük hesabına yatar ethermine da ise 0.01 olduktan sonra yatırma emri verilir ve kazmaya başlayalı eğer 14 gün oldu ve 0.01 geçtiysen hesabına yatar ethermine daki kazdıkların 0.05 kazdıysan o zamanda kazmaya başlayalı eğer 7gün olmuşsa 0.05 geçmişsen hesabına 7.günde yatarBinance poolda damı geçerli bu ? Şuan ethermine kullanıyorum.
Binance pool daha mantıklı değil mi o zaman ?binance pool da kazdığın eth günlük hesabına yatar ethermine da ise 0.01 olduktan sonra yatırma emri verilir ve kazmaya başlayalı eğer 14 gün oldu ve 0.01 geçtiysen hesabına yatar ethermine daki kazdıkların 0.05 kazdıysan o zamanda kazmaya başlayalı eğer 7gün olmuşsa 0.05 geçmişsen hesabına 7.günde yatar
ben binance pool u kullandım ama pek sevmedim hoşuma gitmedi kazdığım verileri grafikte göstermiyordu sistem kazıyordu sorun yoktu ama binance pool a baktığımda kazmıyor gözüküyordu ama bir gün sonra hesabıma yattı kazdığım eth dedim demek ki kazıyormuş ama kazdığım eth yi ve sistemin aktif olup olmadığını canlı olarak göstermemesi hoşuma hiç gitmemişti dedim ben bununla uğraşamam daha kesin değerler gösteren ethermine ı kullanırım daha iyi dedim 14 günde yatarsa yatsın adam akıllı verileri bana göstersinde de dedim o yüzden ben ethermine kullanıyorum binance pool bana göre değil ama size kalmış eğer kullanmak isterseniz bir kullanın deneyinBinance pool daha mantıklı değil mi o zaman ?
Hocam bende biraz aceleciyim ama ethermineda da 11 saatlik kazım yaptım binance e geçersem onlar yanar değil mi ?ben binance pool u kullandım ama pek sevmedim hoşuma gitmedi kazdığım verileri grafikte göstermiyordu sistem kazıyordu sorun yoktu ama binance pool a baktığımda kazmıyor gözüküyordu ama bir gün sonra hesabıma yattı kazdığım eth dedim demek ki kazıyormuş ama kazdığım eth yi ve sistemin aktif olup olmadığını canlı olarak göstermemesi hoşuma hiç gitmemişti dedim ben bununla uğraşamam daha kesin değerler gösteren ethermine ı kullanırım daha iyi dedim 14 günde yatarsa yatsın adam akıllı verileri bana göstersinde de dedim o yüzden ben ethermine kullanıyorum binance pool bana göre değil ama size kalmış eğer kullanmak isterseniz bir kullanın deneyin
zarar dan başka bir şey olmaz 1 adet kart ileArkadaşlar elimde 1660S var bu işlerede ufak merakım var ama bilgim yok. Sizce yapılır mı zararlımı çıkarım karlı mı ?
evet kalır hocam onlar orda 11 saatlik kazımdan bir şey elde edememiş olursunHocam bende biraz aceleciyim ama ethermineda da 11 saatlik kazım yaptım binance e geçersem onlar yanar değil mi ?
kalsın hocam bence 11 saat kartı boşa mı yordun çalıştırdın kazsın ethermine da bir sonraki kazımında binance pool a geçersinNe yapsamki acaba hocam ethermine da kalsam mı ?
Mantıklıymış hocam sağ olun.kalsın hocam bence 11 saat kartı boşa mı yordun çalıştırdın kazsın ethermine da bir sonraki kazımında binance pool a geçersin
hocam bu ethermine a gelin kazdığınız cüzdan adresinizi yapıştırın daha sonra orada 11 saate ne kadar kazdığınız çıkar asıl konu ise orada settings kısmı var oraya gelin e mail kısmına kullanmış olduğunuz e mail inizi yazın ardından da altdaki IP kısmına da IP adresinizi yazıp kaydet deyin 0.01 olduktan sonra 14 günde olduysa eth direk hesabınıza yatarMantıklıymış hocam sağ olun.
Birde bu 0.01 de otomatik ödemeyi kendim mi ayarlamam gerekiyor ?
Hocam İp ye nerden bakıcam ?hocam bu ethermine a gelin kazdığınız cüzdan adresinizi yapıştırın daha sonra orada 11 saate ne kadar kazdığınız çıkar asıl konu ise orada settings kısmı var oraya gelin e mail kısmına kullanmış olduğunuz e mail inizi yazın ardından da altdaki IP kısmına da IP adresinizi yazıp kaydet deyin 0.01 olduktan sonra 14 günde olduysa eth direk hesabınıza yatar