Yardım 1660 Super OC ''GTA V'' Düşük FPS ?

GPU %60 - 70 Civarları. Ara ara 80lerde de geziyor.
Bu bende de oluyordu.En fulle çektim herşeyi o zaman da fps 55 60 arası oldu.MSAA 4x4vxe geriye kalan her şey en fullde olmasına rağmen ekran kartı %99 ya da %100 olmuyor oyun sıkıntılı.

açtım ama malesef değişmedi gpu kullanımım hala düşük
Sistem nedir? Xmp açmak herkeste işe yarayan bir şey değildir. Açması lazım ama unutmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gta 5 in sıkıntılı olduğunu düşünmeye başladım i5 3470 gt 740 70 in altına düşmüyor imzadaki sistem oc ile şehirde 60 ı geçmiyor
Hangi ayarlarda?
İşlemci olarak i5 3470 x3450 yi ezer. Eğer iki sistemdede ayarlar low ise normaldir.

Sistem nedir? Xmp açmak herkeste işe yarayan bir şey değildir. Açması lazım ama unutmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi ayarlarda?
İşlemci olarak i5 3470 x3450 yi ezer. Eğer iki sistemdede ayarlar low ise normaldir.
ayarlar yüksekte kuzenimin sistemi turbo boost kapalı beni geçmesi saçma değil mi oc çekiyorum ve ekran kartları arasında büyük fark var bunun bir etmen olup birazda olsa o arayı kapatması gerekirdi

ayarlar yüksekte kuzenimin sistemi turbo boost kapalı beni geçmesi saçma değil mi oc çekiyorum ve ekran kartları arasında büyük fark var bunun bir etmen olup birazda olsa o arayı kapatması gerekirdi
İmkansız.
Gt 740 720P Low da anca 30 verir.
Çözünürlük nedir?
Ayrıca sizin sistemde darboğaz oluyor olabilir.

İmkansız.
Gt 740 720P Low da anca 30 verir.
Çözünürlük nedir?
Ayrıca sizin sistemde darboğaz oluyor olabilir.
çözünürlükler 1080p bende i3 2120 vardı ucuz yoldan xeona geçtim oc çekmek için birde 4core gta 5 de bildiğim kadarıyla işlemci sömürmeyi seven bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,696
Üyeler
189,907
Son üye
Karatasabdlah
Geri