Memory Clock'u neden kıstınız. Her şey güzel ancak memory clock +700 falan olmalı
O zaman +600 yapın. Mining yaparken memory clockazaltılmaz. Zaten 1660 super ie 30 mh kazmanız lazım 23 ile kazıyosunuzAlıntıyı görüntüle
memory clock u +700 civarı yapınca kazım gücü düşüyor benim yaptığım gibi olsa bi sorun çıkartırmı
pek bişey olmadı 23-22 mh/s arası kazıyor memory clock azaltmanın kötü yanı nedir onu merak ediyorum azaltınca 31mh/s lara cıkıyor çünküO zaman +600 yapın. Mining yaparken memory clockazaltılmaz. Zaten 1660 super ie 30 mh kazmanız lazım 23 ile kazıyosunuz
Normalde Memory clock arttırınca kazım hızı da artar. Ancak 31 Mh/s o kartın sınırı zaten, eğer azaltınca 31 oluyorsa öyle kullanın da çok garipmişpek bişey olmadı 23-22 mh/s arası kazıyor memory clock azaltmanın kötü yanı nedir onu merak ediyorum azaltınca 31mh/s lara cıkıyor çünkü
benimde garibime gitti insanlar memory clock u artırarak kazım gücü yükseltmiş bende bu olmuyor acaba yanlış bişeylermi yapıyorum dedim. ekran kartına zarar verir mi acaba bu kullanımNormalde Memory clock arttırınca kazım hızı da artar. Ancak 31 Mh/s o kartın sınırı zaten, eğer azaltınca 31 oluyorsa öyle kullanın da çok garipmiş
belleklerin hynix mi kontrol eder misin gpu-z üzerindenbenimde garibime gitti insanlar memory clock u artırarak kazım gücü yükseltmiş bende bu olmuyor acaba yanlış bişeylermi yapıyorum dedim. ekran kartına zarar verir mi acaba bu kullanım
Voltaj yetmiyor olabilir mi? Bu arada 1660 S ile 33 kazanı görmüştüm yanlış hatırlamıyor isem.Normalde Memory clock arttırınca kazım hızı da artar. Ancak 31 Mh/s o kartın sınırı zaten, eğer azaltınca 31 oluyorsa öyle kullanın da çok garipmiş
evet kendim 33.9 mh/s alıyorum samsung bellekler var bende muhtemelen arkadaşın bellekleri hynix 1660 super ve ti larda hynix bellekler OC kabul etmiyor nedense underclock yapmak gerekiyorVoltaj yetmiyor olabilir mi? Bu arada 1660 S ile 33 kazanı görmüştüm yanlış hatırlamıyor isem.
evet kendim 33.9 mh/s alıyorum samsung bellekler var bende muhtemelen arkadaşın bellekleri hynix 1660 super ve ti larda hynix bellekler OC kabul etmiyor nedense underclock yapmak gerekiyor
Benim elime de bugün MSI GTX 1660 Super Gaming X Geçti. Hynix bellekleri var maalesef ve 31.7 mh/s den fazla alamıyorum ve -502 yapmak zorunda kalıyorum memory clocku o hızı alabilmek için. -502 yapınca hızın artma sebebi ise frekans düşse bile bellek gecikmelerinin daha iyi değerlere değişiyor olması imiş.Voltaj yetmiyor olabilir mi? Bu arada 1660 S ile 33 kazanı görmüştüm yanlış hatırlamıyor isem.
Benim elime de bugün MSI GTX 1660 Super Gaming X Geçti. Hynix bellekleri var maalesef ve 31.7 mh/s den fazla alamıyorum ve -502 yapmak zorunda kalıyorum memory clocku o hızı alabilmek için. -502 yapınca hızın artma sebebi ise frekans düşse bile bellek gecikmelerinin daha iyi değerlere değişiyor olması imiş.