Elbette artısı var ama çok fazla değeceni sanmıyorum. 10-15 Fps alacaksın fazladan. Bunu bütçene göre kendin değerlendir.300 TL farka değermi oc bilmiyorum
15 yok ama 10 yer yer oluyor.Elbette artısı var ama çok fazla değeceni sanmıyorum. 10-15 Fps alacaksın fazladan. Bunu bütçene göre kendin değerlendir.
Maksimum olarak söyledim ya. Onlarda böyle çok grafik istemeyen oyunlar. AAA oyunlarda maksimum fps farkı dediğiniz gibi. Hiçbir şey almasa bile cebinde kalsın, varsa da eksiğini tamamlasın yani.15 yok ama 10 yer yer oluyor.
Bildiğime göre ortalama 8-10 FPS daha iyi
Yer yer artadabiliyor arttığı oyunlarda gördüm. Ben olsam vermezdim açıkça söyliyim 1660 Süper alıp kalan paraya CPU soğutucu alıp OC yaparsın veya ram in yoksa 8GB ram alırsın.
Adam İki tane ekran kartı örnek gösterip aradaki farka değer mi diye sormuş. İlk önce asıl soruya cevap verip daha sonra kendi önerinizi yaparsanız daha doğru bir fikir vermiş olursunuz. Bu arada evet Amd kart almak istiyorsa 5600Xt daha iyi bir tercih.5600XT varken mi? Değmez
Tamam hemen söylüyim, tabikide değmezAdam İki tane ekran kartı örnek gösterip aradaki farka değer mi diye sormuş. İlk önce asıl soruya cevap verip daha sonra kendi önerinizi yaparsanız daha doğru bir fikir vermiş olursunuz. Bu arada evet Amd kart almak istiyorsa 5600Xt daha iyi bir tercih.
Söyleyeyim. Denir ona söylüyim diye bir kelime yok. Ve arkadaş sana 5600XT mi bu iki kart mi demiyor 1660S ve 1660Ti arasındaki farka değer mi diyor.Tamam hemen söylüyim, tabikide değmez
Değer300 TL farka değermi oc bilmiyorum