Neler Yeni

1660S & R3 3100 450W PSU yeterli mi ?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Kioxia toshiba yapımı diye biliyorum bunu ocz serisini düzeltmek için yapmışlardı

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Hepsi buradaya bakıyorum ısınıyor diyen yok.
Forumları geziyorum herkes ısınıyor mu diye birbirine soruyor. Test eden yok.
Youtubeda 25 oyun testi izliyorum atlayarak baktım 63 derece üstü yok.

Yani banada bi kaynak gösterin bende bakayım.Kimseye karşı gelmek yada saygısızlık değil arkadaşlar. ben aldım kullandım ısıdan dolayı garantiye gönderdim kötü diyen biri varsa test etsin emin olalım.

Asus tuf ısınıyor diyorlar : Çok var alıp memnun olmayan rx 580 rx90 bu kartları alıp deneyip yazanıçok gördük. Nerde abi gigabyte 1660 süper aldım ısınıyor diyen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kaç derece gördün. Kaç olması lazım?
Kendi 1660Ti Galax'ım MB520 kasasında 68 dereceyi geçmiyor kasa mesh değil.
Zotac kullanan arkadaşım Spec Delta RGB kasasında 71'i gördü
Palit kullanan arkadaşım V200 kasasında 70'i gördü.
Windforce 1660Ti ise 78'i gördü ortalama seyiri 75'di ve MB511 kasasıyla.
Asus TUF serisi alan arkadaşıma direk iade ettirdim. O da Zotac aldı.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kioxia toshiba yapımı diye biliyorum bunu ocz serisini düzeltmek için yapmışlardı
Aynen üzerindeki ssd 480 gb,18 lira diye hatırlıyorum. fark verince 240 gb samsung evo alabiliyorsun. bence gayet güzel bi seçim

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Yani V200 gibi bir kasada Windforce kurarsak 80'e dayanır.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kendi 1660Ti Galax'ım MB520 kasasında 68 dereceyi geçmiyor kasa mesh değil.
Zotac kullanan arkadaşım Spec Delta RGB kasasında 71'i gördü
Palit kullanan arkadaşım V200 kasasında 70'i gördü.
Windforce 1660Ti ise 78'i gördü ortalama seyiri 75'di ve MB511 kasasıyla.
Asus TUF serisi alan arkadaşıma direk iade ettirdim. O da Zotac aldı.
Bütün koşullarınız aynı mı peki ?
Hangi makine kaç dakikadır ne kadar yük altındaydı?
Oda soğukluğu kasa modeli ?
1660ti değil konumuz süper ?
yada ortalamanın 68 yada 75 olduğunu nasıl hesapladık.

Lanse ettiriş şeklinize bakınca okuyan insan ekran kartı çok ısınıp pc kapanıyor sanacak.! bahsetteiğiniz +-3 derecelik bi fark hatırlatırım. Ayrıca dip ve tepe noktanın nasıl bulunduğu önemli ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Bütün koşullarınız aynı mı peki ?
Hangi makine kaç dakikadır ne kadar yük altındaydı?
Oda soğukluğu kasa modeli ?
1660ti değil konumuz süper ?
yada ortalamanın 68 yada 75 olduğunu nasıl hesapladık.

Lanse ettiriş şeklinize bakınca okuyan insan ekran kartı çok ısınıp PC kapanıyor sanacak.! bahsetteiğiniz +-3 derecelik bi fark hatırlatırım. Ayrıca dip ve tepe noktanın nasıl bulunduğu önemli ?
Bütün koşullar aynı bile değil, benimki en kötü koşula sahip olanıydı MB511 en iyi en açık duran kasa oydu, Furmark testi hepsinde 1 saat yapıldı, kasa modellerini belirttim.
O zaman siz neden 1050Ti'da ısınmıyor dediniz? 1660Ti değilse konumuz.
OCCT programından bakarak, 80 dereceye ulaşacak kartlar değil bunu anlatmaya çalışıyorum, en iyi kasada bile rakiplerinden 5 derece fark yiyor. Onların kasaları kötü olmalarına rağmen.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kasaya cidden iyi diyorsunuz yazıklar olsun. Fanları 5. sınıf kalitede çok kalitesiz. Plastiği de çok kalitesiz. Hava sirkülasyonu olsa bile çok kalitesiz.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütün koşullar aynı bile değil, benimki en kötü koşula sahip olanıydı MB511 en iyi en açık duran kasa oydu, Furmark testi hepsinde 1 saat yapıldı, kasa modellerini belirttim.
OCCT programından bakarak, 80 dereceye ulaşacak kartlar değil bunu anlatmaya çalışıyorum, en iyi kasada bile rakiplerinden 5 derece fark yiyor. Onların kasaları kötü olmalarına rağmen.
Ben direk olarak 1050ti windforce kullandığımı, ısı problemi yaşamadığımı, gigabyte 1660 süperinde bunu yaşatmayacağını düşündüğümü söyledim.
Siz kart ısınıyor problemli dediniz.

Isınması problemli ise 78 derecede neden kapanmıyor. takılmıyor donmuyor. size bunu soruyorum. Belkide galax gereğinden soğuk çalışıyor bunu nerden biliyosunuz.

Neden ben bakınca bi kaynakta gigabyte 1660süper aldım ısınıp kapanıyor yazısı ile karşılaşmadım. karşılaştıysanız görmek isterim.

Ayrıca ÇOĞU ARAÇ 92 DERECEYE GELİNCE RADYATÖR FANI AÇARKEN, BAZI OPEL ASTRA MODELLERİ 102 DERECEDE AÇIYOR. VE BU GAYET NORMAL. ANLATMAK İSTEDİĞİM BU...

Benim odam akşam güneşi alıyor. gece hep sıcak bi kasa klimasız odada 35 derece sıcaklıkta 78 derece verip.

klimalı 24 derece oda sıcaklığında 68 veriyorsa bu o kartın ısındığını göstermez. 3 derece 5 derece ısınıyor demek değildir.

@Abdullah Hacıgül bunu test eder misin patron. Bu şehir efsanesi gibi yayılan bi bilgi. birisi gigabyte 1660s deyince illaki birisi çıkıp ısınıyormuş diyor.

Galax 68 de çalışırken gigabyte en iyi şartlarda 85 derecede çalışıyorsa ısınıyor deyin.

Diğer türlü sizin kasaya oturma uzaklığınız bile ısıyı değiştirecek etmenlerden biridir.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Tamam dostum sen Windforce öner bende daha ucuz modelleri öneririm konu kapanmıştır dediğiniz şeyler o kadar büyük etken bile değil.
Bu testlerin hepsi Ocak - Şubat ayları arasında yapıldı. 78 dereceyi görecek kadar güçlü mimariye sahip değil, 70 bile fazla benim gözümde.
Ben direk olarak 1050ti windforce kullandığımı, ısı problemi yaşamadığımı, gigabyte 1660 süperinde bunu yaşatmayacağını düşündüğümü söyledim.
Siz kart ısınıyor problemli dediniz.

Isınması problemli ise 78 derecede neden kapanmıyor. takılmıyor donmuyor. size bunu soruyorum. Belkide galax gereğinden soğuk çalışıyor bunu nerden biliyosunuz.

Neden ben bakınca bi kaynakta gigabyte 1660süper aldım ısınıp kapanıyor yazısı ile karşılaşmadım. karşılaştıysanız görmek isterim.

Ayrıca ÇOĞU ARAÇ 92 DERECEYE GELİNCE RADYATÖR FANI AÇARKEN, BAZI OPEL ASTRA MODELLERİ 102 DERECEDE AÇIYOR. VE BU GAYET NORMAL. ANLATMAK İSTEDİĞİM BU...

Benim odam akşam güneşi alıyor. gece hep sıcak bi kasa klimasız odada 35 derece sıcaklıkta 78 derece verip.

klimalı 24 derece oda sıcaklığında 68 veriyorsa bu o kartın ısındığını göstermez. 3 derece 5 derece ısınıyor demek değildir.

@Abdullah Hacıgül bunu test eder misin patron. Bu şehir efsanesi gibi yayılan bi bilgi. birisi gigabyte 1660s deyince illaki birisi çıkıp ısınıyormuş diyor.

Galax 68 de çalışırken gigabyte en iyi şartlarda 85 derecede çalışıyorsa ısınıyor deyin.

Diğer türlü sizin kasaya oturma uzaklığınız bile ısıyı değiştirecek etmenlerden biridir.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Tamam dostum sen Windforce öner bende daha ucuz modelleri öneririm konu kapanmıştır dediğiniz şeyler o kadar büyük etken bile değil.
Bu testlerin hepsi Ocak - Şubat ayları arasında yapıldı. 78 dereceyi görecek kadar güçlü mimariye sahip değil, 70 bile fazla benim gözümde.
Bu windforce mu ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1799 tl ye gigabyte 1660 süper satıldı. ayrıca arkadaşın önerdiği sistem benimkinden daha pahalı ;)

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
1799 TL ye gigabyte 1660 süper satıldı. ayrıca arkadaşın önerdiği sistem benimkinden daha pahalı ;)
Kimseyi savunmuyorum, kişisel tecrübelerimi söylüyorum ve o fiyata gayet güzel sırf 5 derece yüzünden almayın demem demedim, çoğu sistemde o model kartlar var ve zorunlu ise alma diyemem F/P olmaktan çıkıyor o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,167
Üyeler
161,266
Son üye
thundermack
Top Bottom