Neler Yeni

1660S & R3 3100 450W PSU yeterli mi ?

Benim eklediğimi incele. adam sadece oyun için alıyor 3100 gayet yeterli olacaktır. sadece ram ekleyip alsın ileride işlemci yükseltmek isterse yeni nesil ryzen alsın. Anakartı zaten destekliyor. millet 3500 x alsın diyor ama bence gereksiz. senin sistemde markalar tatsız. bu benim düşüncem.
Neo forza Ram
Gigabyte B450M S2H
Galax gtx 1660 süper
Aerocool vx plus psu
Dark kasa
Ben tatsız bir şey göremedim

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neo forza Ram
Gigabyte B450M S2H
Galax gtx 1660 süper
Aerocool vx plus PSU
Dark kasa
Ben tatsız bir şey göremedim
kaç para kardeşim bu şekilde sistem ? 4862 diyosan tamamım.
corsiar kasa power
gigabyte e. kartı
gigabyt anakart
kioxia ssd hatta 18 tl farkla 240 gb samsung takabiliyosun.
gskill ram
BENCE BURASI ÇOK DAHA İYİ

uzun süre windforce 1050ti kullandım 72 derecenin üstünü görmedim açıkcası bu kartın ısınacağınıda düşünmüyorum. galax xfx gibi markalarada sıcak bakmıyorum aerocool dahil.

kaç para kardeşim bu şekilde sistem ? 4862 diyosan tamamım.
corsiar kasa power
gigabyte e. kartı
gigabyt anakart
kioxia ssd hatta 18 TL farkla 240 gb samsung takabiliyosun.
gskill ram
BENCE BURASI ÇOK DAHA İYİ

uzun süre windforce 1050ti kullandım 72 derecenin üstünü görmedim açıkcası bu kartın ısınacağınıda düşünmüyorum. galax xfx gibi markalarada sıcak bakmıyorum aerocool dahil.
Gigabyte gtx 1660 süper ısınıyor
Kioxia kronik sorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@JATDAV

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kioxia kronik sorunlu

@JATDAV
Dostum 1050Ti çok güçsüz sayılır bunların yanında, Windforce serisi direk ısınma sorunlu bir kart hem daha pahalı. GPU gücü arttıkça ortalama sıcaklığı da artar, 1660S normal bir model 75 fazla iken 2080S 2 fanlı modelde 75 normaldir.
Corsair'in kasası da hava almıyor, MB511 daha iyi seçim olur. SSD ise Toshiba'nın alt markası.

Dostum 1050Ti çok güçsüz sayılır bunların yanında, Windforce serisi direk ısınma sorunlu bir kart hem daha pahalı. GPU gücü arttıkça ortalama sıcaklığı da artar, 1660S normal bir model 75 fazla iken 2080S 2 fanlı modelde 75 normaldir.
Corsair'in kasası da hava almıyor, MB511 daha iyi seçim olur. SSD ise Toshiba'nın alt markası.
Yanlış bilgilendirme yapmadım değil mi

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kioxia kronik sorunlu

@JATDAV
Dostum sen bu kartı kullandın mı. Ayrıca çok ufak farkla samsung evo ssd alındığınıda eklemiştim ama okumadın galiba. Ayrıca kaç tane galax 1660 süper kullanan var bu forumda. Biri çıkıp galax diyo hobaaaa galax diğeri çıkıp xfx diye haydiiii xfx. Biriside incelesin paylaşsın gigabyte ısınıyor diye. nerde yok ?

Dostum sen bu kartı kullandın mı. Ayrıca çok ufak farkla samsung evo ssd alındığınıda eklemiştim ama okumadın galiba. Ayrıca kaç tane galax 1660 süper kullanan var bu forumda. Biri çıkıp galax diyo hobaaaa galax diğeri çıkıp xfx diye haydiiii xfx. Biriside incelesin paylaşsın gigabyte ısınıyor diye. nerde yok ?
Kullanıcı yorumları öyle

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kullanıcı yorumları öyle
Hangi kullanıcı yorumu abi. Bende okuyorum adamlar 70 75 derecede geziyor diyor. tek etmen kasaya hava aldırmak. Kasa hava almıyosa hiçbişey yapamasam ön paneli delerim. kulaktan dolma denemesiz bi şekilde markaya kötü demeyin. 1050ti dediğin kart 3-5 saat gta pubg oynarken eski tip kabloların sarktığı kasada problem çıkartmıyordu. buda bu kadar kötü olamaz.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
1660S'in Inno3D hariç tüm serisini kullandım, Windforce mesh kasada +5 derece fazlaydı V200 kasasına göre. Mesh dediğimde MB511.
Bazıları 1660Ti bu arada örneğin kendi ekran kartım ve Windforce Ti modeliydi.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kullanıcı yorumları öyle
Hepsi buradaya bakıyorum ısınıyor diyen yok.
Forumları geziyorum herkes ısınıyor mu diye birbirine soruyor. Test eden yok.
Youtubeda 25 oyun testi izliyorum atlayarak baktım 63 derece üstü yok.

Yani banada bi kaynak gösterin bende bakayım.Kimseye karşı gelmek yada saygısızlık değil arkadaşlar. ben aldım kullandım ısıdan dolayı garantiye gönderdim kötü diyen biri varsa test etsin emin olalım.

Asus tuf ısınıyor diyorlar : Çok var alıp memnun olmayan rx 580 rx90 bu kartları alıp deneyip yazanıçok gördük. Nerde abi gigabyte 1660 süper aldım ısınıyor diyen

1660S'in Inno3D hariç tüm serisini kullandım, Windforce mesh kasada +5 derece fazlaydı V200 kasasına göre. Mesh dediğimde MB511.
Bazıları 1660Ti bu arada örneğin kendi ekran kartım ve Windforce Ti modeliydi.
Sen kaç derece gördün. Kaç olması lazım?

Top Bottom