Barneystinson
80+ Silver
Yani psu değil sonuçta birde pp yi çalmışsınGamebooster yazıyor.
Yani psu değil sonuçta birde pp yi çalmışsınGamebooster yazıyor.
LitePower serisi iyi değil, verim oranı düşük ve pahalı sayılır.
Dostum o kasa çok kötü değil iyi de değil ama indirimler de 340 TL ye kadar düşüyor o yüzden alınır bence ama gamebooster PSU kötü
Thermaltake PSU alınmaz
Gamebooster yazıyor.
Psu c4 mü ?Kasa çöp dostum ayrıca PSU c4.
Kasa çöp dostum ayrıca PSU c4.
Fiyat anlamında ve model anlamında evet doğruThermaltake PSU alınmaz
Gayet iyi ama 1660S den 1650S neden düştü nüzBU sistem nasıldır ?Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Evet ben o yüzden dedimFiyat anlamında ve model anlamında evet doğru
5k ya gtx 1660 süper li sistem toplanırBU sistem nasıldır ?Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
hocam burda 1660s pahalı siz bana böyle pc sihirbazından yada hazır sistem olarak atarmısınız bi pc ?Gayet iyi ama 1660S den 1650S neden düştü nüz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ben o yüzden dedim
Bütçehocam burda 1660s pahalı siz bana böyle PC sihirbazından yada hazır sistem olarak atarmısınız bi PC ?
Hocam ben size bilgisayar atmıştım onu neden almıyorsunuz ?hocam burda 1660s pahalı siz bana böyle PC sihirbazından yada hazır sistem olarak atarmısınız bi PC ?
Ne demeye çalıştığını anlamadım. Crazyreign'i diyorsan çalmadım ben bir şey troll amaçlı koymuştum o pp'yi sıkıldığım için değiştirdim kimsenin bir şey çaldığı yok sonuçta Crazyreign İnanç Konukçu'nun bizzat kendisi değil.Yani PSU değil sonuçta birde pp yi çalmışsın
hatırlamıyorum hangısı ?Hocam ben size bilgisayar atmıştım onu neden almıyorsunuz ?
Bunu da çalmışsınNe demeye çalıştığını anlamadım. Crazyreign'i diyorsan çalmadım ben bir şey troll amaçlı koymuştum o pp'yi sıkıldığım için değiştirdim kimsenin bir şey çaldığı yok sonuçta Crazyreign İnanç Konukçu'nun bizzat kendisi değil.
Sinerji de olan hazır sistemhatırlamıyorum hangısı ?