düşük değil mi ben medium high arası 60fps alırım diyordumram ler darboğaz yapmaz düşük ayarlarda 50 fps civarında alırsın
düşük değil mi ben medium high arası 60fps alırım diyordum
yalnız bende 1660s var 3 fanlı modelibu videodan bakabilirsin
3 fanlı olsun fps yi bi etkisi olmaz fanın dereceye etkisi oluryalnız bende 1660s var 3 fanlı modeli
ramler darboğaz yapmaz mediumda oynarsın 60fps heraldemedium high arası 60 fps oynayabilir miyim ram darboğaz yapar mı
peki oynadınız mı mediumda nasıl gözüküyor kötü değil demi3 fanlı olsun fps yi bi etkisi olmaz fanın dereceye etkisi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramler darboğaz yapmaz mediumda oynarsın 60fps heralde
rdr2 nin grafiklerini bir oyunla karşılaştırsanız kafaya kafaya gider dediğniz bir oyun var mıpeki oynadınız mı mediumda nasıl gözüküyor kötü değil demi
teşekkürler ramim 8 ona göre yazdınız değil mimid-high karışık 60 alırsın
yani ben medium high arası planlıyordum ama sabit 60fps olsun de istiyorum bir yandan mediumda çok kötü mü gözükürr5 1600af gtx 1660ti ile high (bazı ayarlar medium) 65 80 fps arası alıyorum. Ramin 8gb ise medium ayarlarda rahat 60 fps alırsın.
medium ile low karıştırınca ps4 gibi oluyoryani ben medium high arası planlıyordum ama sabit 60fps olsun de istiyorum bir yandan mediumda çok kötü mü gözükür
teşekkürlermedium ile low karıştırınca ps4 gibi oluyor